ΤΟΠΙΚΑ

Προετοιμάζεται για τις περιφερειακές εκλογές το ΚΙΝ.ΑΛ. Μαγνησίας

προετοιμάζεται-για-τις-περιφερειακέ-745222

Συνεδρίασε χθες η Ν.Ε. Μαγνησίας του Κινήματος Αλλαγής στην οποία έγινε ανάλυση της εγκύκλιου του γραμματέα του Κινήματος, Μανώλη Χριστοδουλάκη, σχετικά με τις Περιφερειακές εκλογές και ενημέρωση των μελών για την Περιφερειακή σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και αφορά στη διαδικασία των περιφερειακών εκλογών.

Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν τα μέλη των νομαρχιακών επιτροπών της Περιφέρειας, οι Γραμματείς των Σ.Γ. των Τ.Ο. της Περιφέρειας, οι βουλευτές (όπου υπάρχουν) και τα μέλη της ΚΠΕ, οι εκλεγμένοι Περιφερειάρχες και Δήμαρχοι που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής, οι εκλεγμένοι Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Κινήματος Αλλαγής, οι επικεφαλής Περιφερειακών και Δημοτικών παρατάξεων που είναι μέλη του Κινήματος. Επίσης, οι πρόεδροι ή επικεφαλής παρατάξεων δευτεροβάθμιων συνδικαλιστικών-κοινωνικών και παραγωγικών φορέων που είναι μέλη του Κινήματος Αλλαγής.

Ακόμη σε εφαρμογή των Αρχών Δημοκρατικής Λειτουργίας του Κινήματος, αποφασίστηκε η επίσκεψη –συνάντηση με φορείς του Νομού, ώστε να συζητηθούν και να αναδειχθούν τα προβλήματα που υπάρχουν.

Ξεκινώντας από το Εργατικό Κέντρο, σε συνεργασία με τους εργαζόμενους του ΟΣΕ, ώστε να ενημερωθούν για το υπό διαβούλευση οργανόγραμμα του Ο.Σ.Ε. Α.Ε., όπου προβλέπονται μια σειρά αλλαγών, με τις οποίες υποβαθμίζονται οι Υπηρεσίες του Βόλου.

Θα ακολουθήσει συνάντηση στο Νοσοκομείο Βόλου, ώστε να ενημερωθούν για τα προβλήματα που υπάρχουν.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν εκτός των μελών της Ν.Ε. και το μέλος Κ.Ε., ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ και ο γραμματέας της Δημοτικής Οργάνωσης Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου