ΤΟΠΙΚΑ

Συλλεκτικά αυτοκίνητα απ΄ όλη την Ελλάδα θα συναντηθούν στην παραλία του Βόλου

συλλεκτικά-αυτοκίνητα-απ΄-όλη-την-ελλ-747103

Υπέροχα συλλεκτικά αυτοκίνητα συμμετέχουν για μια ακόμη χρονιά στο 7ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου 2018, που διοργανώνεται το διήμερο 6 και 7 Οκτωβρίου, με σημείο συνάντησης την παραλία του Βόλου.

Ο Βόλος, το Πήλιο και η Λάρισα είναι οι φετινοί απόλυτοι προορισμοί για το περίφημο Ράλι Ολύμπου, με τα «μηχανοκίνητα θηρία» από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, να ζεσταίνουν από τώρα τις μηχανές τους, καθώς οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Φορείς διοργάνωσης, της πολύ ενδιαφέρουσας συνάντησης, που προβάλλει τον Βόλο και την Θεσσαλία, είναι, τα τελευταία χρόνια, η Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας ( ΛΕΚΑΜ-Θεσσαλονίκη) και το Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» – Ελασσόνα, που το θεσμοθέτησε το 2011, σε συνδιοργάνωση με τον Σύλλογο Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ) και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ), με την υποστήριξη της FIVA και της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ.

Το σημαντικό αυτό γεγονός, που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όλων των Λεσχών του μηχανοκίνητου αθλητισμού, υποστηρίζεται σταθερά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας επί επτά χρόνια, τον Δήμο Λαρισαίων, αλλά και πολλούς Δήμους της Θεσσαλίας, που αποτελούν κάθε χρόνο τους προορισμούς του Ράλι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το περίφημο, σε όλο τον κόσμο, Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, είναι ενταγμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Ε.Ο. ΦΙΛ.Π.Α. και έχει σπάσει ρεκόρ συμμετοχών, αφού χαρακτηρίζεται από την εξαιρετική διοργάνωση, τις έντονες συγκινήσεις και τις υψηλές δόσεις αδρεναλίνης.

Φέτος το Ιστορικό Ράλι Ολύμπου, με απόφαση των διοργανωτών επισκέπτεται, για μια ακόμα φορά το Βόλο, την έδρα της Λέσχης Κλασσικών Οχημάτων Βόλου –ΛΕΚΟΒ, όπου θα γίνει ανασυγκρότηση και εκκίνηση από την παραλία, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου, για τα χωριά του Πηλίου με τα μοναδικά τοπία, τη μεγάλη ιστορία και τα πασίγνωστα ποιοτικά τοπικά προϊόντα. Ο μεγάλος τερματισμός θα γίνει στη Λάρισα, την επόμενη μέρα, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, όπου είναι το στρατηγικό κέντρο των Ράλι Ολύμπου.

Για εγγραφές και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα παρακάτω τηλέφωνα: ΛΕΚΑΜ πρόεδρος Γεώργιος Τσάλιος τηλέφωνο 6975-909100, Δίκτυο «ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ» πρόεδρος Κ. Σκριάπας 6974-881944 , [email protected], Σ.Κ.Α.Λ. (Λάρισα) πρόεδρος Νικ. Γκανάκης 6944-479588, ΛΕ.Κ.Ο.Β. (Βόλος) πρόεδρος Τέλης Δουλόπουλος τηλέφωνο 6972-922266. Πληροφορίες στα SITES: www.lekam.gr, www.lekov.gr, www.perrevia.net.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου