ΤΟΠΙΚΑ

Συνεχίζεται η προσφορά φαγητού από την Κουζίνα Αλληλεγγύης

συνεχίζεται-η-προσφορά-φαγητού-από-τη-747774

Νέος κύκλος δράσης άνοιξε για την κουζίνα αλληλεγγύης μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισης και το «πράσινο φως» που δόθηκε από την Υγειονομική Υπηρεσία της Περιφέρειας.

Η διαδικασία προσφοράς 150 μερίδων φαγητού σε όσους έχουν ανάγκη συνεχίζεται, ενώ καταφθάνουν τα πρώτα αιτήματα από σχολεία για τη διανομή κολατσιού σε μαθητές άπορων οικογενειών, που στερούνται το πρωινό.

Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ η Αγγελική Ιωαννίτη, «ψυχή» της προσπάθειας, πέρυσι διανεμήθηκε κολατσιό σε 87 άπορους μαθητές, μετά από σχετικά αιτήματα που υποβλήθηκαν από τους διευθυντές των αντίστοιχων σχολείων, ενώ η μέγιστη δυνατότητα που υπάρχει είναι 100 μερίδες δεκατιανού σε παιδιά.

Προχθές, εξάλλου, τελέστηκε Αγιασμός στον ανακαινισμένο χώρο, παρουσία των εθελοντών που στηρίζουν την προσπάθεια, ενώ όπως ανέφερε η κ. Ιωαννίτη «οφείλουμε θερμές ευχαριστίες σε τοπικούς επιχειρηματίες, αλλά και σε όλο τον κόσμο, όσους συνέδραμαν την προσπάθεια ανακαίνισης της κουζίνας αλληλεγγύης».

Στο μεταξύ, η διανομή τροφίμων και αρτοσκευασμάτων συνεχίστηκε σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας εξωραϊσμού του χώρου, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας, με τον νέο κύκλο δράσης να έχει ήδη ξεκινήσει δυναμικά.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου