ΤΟΠΙΚΑ

Aγονη η εκποίηση βιοτεχνικού κτιρίου Βολιώτη οφειλέτη

aγονη-η-εκποίηση-βιοτεχνικού-κτιρίου-β-749081

Κανένα αποτέλεσμα δεν είχε ο πλειστηριασμός που διενεργήθηκε χθες μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για την εκποίηση ακινήτου Βολιώτη οφειλέτη στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Ο πλειστηριασμός που αφορούσε σε ένα αγροτεμάχιο έξι στρεμμάτων με αποθήκη – βιοτεχνικό χώρο 200 τετραγωνικών μέτρων πραγματοποιήθηκε κανονικά, όμως απέβη άκαρπος, καθώς δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.

Ο πλειστηριασμός διεξήχθη με επισπεύδουσα Τράπεζα και τιμή πρώτης προσφοράς αυτή των 138.000 ευρώ. Εντούτοις κατά τη διαδικασία δεν κατατέθηκε καμία προσφορά.

Εξάλλου, διακόπηκε χθες ο δεύτερος πλειστηριασμός ακινήτου που είχε προγραμματιστεί για να εκτελεστεί.

Ο πλειστηριασμός αφορούσε σε οικόπεδο βιοτεχνίας σε βιοτεχνικό χώρο του Βόλου με κτίσματα βιοτεχνίας και με τιμή πρώτης προσφοράς τις 210.000 ευρώ.

Ο λόγος για τον οποίο διακόπηκε η εκποίηση δεν έγινε γνωστός. Επισημαίνεται ότι την περασμένη Τετάρτη πραγματοποιήθηκαν άλλοι τέσσερις πλειστηριασμοί ακινήτων.

Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί διενεργούνται κάθε Τετάρτη ή Πέμπτη ή Παρασκευή, από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι ή από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 6 το απόγευμα μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Οι πλειστηριασμοί πραγματοποιούνται από συμβολαιογράφους των υπόλοιπων θεσσαλικών νομών, καθώς κανένας από τους συμβολαιογράφους του Βόλου δεν έχει πιστοποιηθεί για να εκτελεί αναγκαστικά μέτρα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Οι συμβολαιογράφοι που έχουν πιστοποιηθεί για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα, Κοζάνη και Γρεβενά, τους υπόλοιπους δηλαδή πέντε νομούς που καλύπτει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείου Λάρισας όπου εντάσσονται και οι συμβολαιογράφοι της Μαγνησίας.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου