ΤΟΠΙΚΑ

Αίτημα των καταστηματαρχών για μείωση τελών κοινόχρηστων χώρων

αίτημα-των-καταστηματαρχών-για-μείωσ-749369

Αίτημα προς τον Δήμο Βόλου για μείωση των τελών κατάληψης κοινόχρηστων χώρων υπέβαλε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καφετεριών- Μπαρ- Αναψυκτηρίων και Καταστημάτων Εστίασης Ν. Μαγνησίας, με επιστολή προς τον Δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Βόλου.

Ειδικότερα, η επιστολή του Συλλόγου που υπογράφεται από τον πρόεδρο Γιάννη Γρηγορίου έχει ως εξής:

“Αιτούμαστε την μείωση κατάληψης κοινόχρηστων χώρων σε ποσοστό που θα κρίνετε εσείς ως δημοτική αρχή, στο δίκαιο αίτημά μας για τα τραγικά αποτελέσματα που βιώνουμε καθημερινά. Αδύνατον πλέον τα καταστήματα Εστίασης, να ανταποκριθούν στην καταβολή του υπέρμετρου τέλους σε σχέση με τη δραματική μείωση του τζίρου μας… (τα έξοδα υπερβαίνουν από 30% έως 50% τα έσοδα).

Ως εκ τούτου η κατάσταση είναι ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ και τα επόμενα χρόνια 2018-2019-2020 τα λουκέτα θα είναι μαζικά και οι εργαζόμενοι στο δρόμο.

Οι κυβερνητικές επιλογές απεδείχθησαν δημαγωγικές και βαθαίνουν την κρίση. Την αναπαράγουν και την αυξάνουν!

Εμείς οι επαγγελματίες καθώς και, οι πολίτες πληρώνουμε την διεφθαρμένη, ανεπαρκή και εξοντωτική “πολιτική” τους.

Γι΄ αυτό πιστεύουμε στην κατανόησή σας και την ανταπόκριση του αιτήματός μας ώστε, όλοι να στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια της Δημοτικής αρχής και όχι αντίπαλοι, προς όφελος μόνο των πολιτών και της πανέμορφης πόλης μας.

Υ.Γ. Σύμφωνα με δική μου εκτίμηση το ποσοστό της μείωσης πρέπει να ανέρχεται από 30% έως 50% γιατί οι επαγγελματίες δεν μπορούν να συντηρήσουν ούτε τα μαγαζιά τους, ούτε τις οικογένειές τους, δυστυχώς”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου