ΤΟΠΙΚΑ

48χρονος Βολιώτης επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στο γιο του!

48χρονος-βολιώτης-επιτέθηκε-με-κουζινο-751464

Δύο πρωτοφανή περιστατικά που σημειώθηκαν σε διάστημα ολίγων ωρών στον Βόλο και απασχόλησαν χθες το αστυνομικό δελτίο, έρχονται να επιβεβαιώσουν την έξαρση ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή. Το πρώτο συμβάν αφορά σε οικογενειακό καυγά μεταξύ 48χρονου πατέρα και του 17χρονου γιού του. Παρότι δεν αφορούσε σε κάτι σοβαρό, ο 47χρονος πατέρας φέρεται να επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στον 17χρονο γιο του, προκαλώντας του τραύμα στην παλάμη του αριστερού του χεριού. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ενώ ο πατέρας του τράπηκε σε φυγή. Συνελήφθη χθες μετά από μήνυση που κατέθεσε η σύζυγός του.

Το δεύτερο συμβάν εξελίχτηκε σε οικισμό του Βόλου, με δράστη έναν 74χρονο ο οποίος μετά από έντονο καυγά με τη σύζυγό του της επιτέθηκε και αφού πρώτα τη δάγκωσε στον ώμο μετά την κλώτσησε και στο πόδι.

Τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο τον 17χρονο γιο του

Η αστυνομία προχώρησε χθες στη σύλληψη ενός 48χρονου,μετά από καταγγελία που έγινε, σύμφωνα με την οποία ο 48χρονος φέρεται κατά τη διάρκεια καυγά να τραυμάτισε με κουζινομάχαιρο στο χέρι τον 17χρονο γιο του.

Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο το βράδυ σε διαμέρισμα κεντρικής πολυκατοικίας του Βόλου. Ο 48χρονος ωστόσο συνελήφθη χθες, όταν πήγε στο Νοσοκομείο να δει τον γιό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καυγάς μεταξύ τους δεν αφορούσε κάτι σοβαρό, ωστόσο ο 47χρονος επιτέθηκε με το μαχαίρι που βρήκε στην κουζίνα στον 17χρονο γιο του, προκαλώντας του τραύμα στην παλάμη του αριστερού του χεριού.

Ο 17χρονος με τη συνδρομή της μητέρας του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παρέμεινε νοσηλευόμενος ενώ ο 48χρονος συνελήφθη χθες στο Νοσοκομείο, την ώρα που πήγε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του γιου του. Είχε προηγηθεί η κατάθεση μήνυσης από τη σύζυγό του και το γιο του.

Σήμερα ο 48χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Δάγκωσε τη σύζυγό του

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν στον Βόλο ενός ακόμη ενδοοικογενειακού επεισοδίου, όταν ενημερώθηκαν πως κατά τη διάρκεια συζυγικού καυγά, ένας 74χρονος δάγκωσε στον ώμο την 69χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε ένα έντονο φραστικό επεισόδιο μέσα στο σπίτι τους σε οικισμό του Βόλου, με αποτέλεσμα ο 74χρονος εκτός εαυτού να επιτεθεί στη σύζυγό του, δαγκώνοντάς την στο δεξί ώμο. Στη συνέχεια φέρεται να την κλώτσησε και στο πόδι. Ο 41χρονος γιος τους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο σπίτι, μόλις αντιλήφθηκε το «θερμό επεισόδιο» μεταξύ των γονιών του, φέρεται να μπήκε στη μέση για να προστατέψει τη μητέρα του και γρονθοκόπησε τον πατέρα του. Η συνέχεια δόθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου όπου μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες ο 74χρονος άνδρας και η σύζυγός του. Ο 74χρονος αλλά και ο γιός του συνελήφθησαν για ενδοοικογενειακή βία.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου