ΤΟΠΙΚΑ

Αύριο Σάββατο η διανομή προϊόντων χωρίς μεσάζοντες

αύριο-σάββατο-η-διανομή-προϊόντων-χωρ-752445

Αύριο Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διανομή της Ανωσης εθελοντές Βόλου. Η διανομή θα γίνει στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Αναλυτικά, η διανομή αφορά στα εξής προϊόντα:

– Φέτα και τυρί γίδινο στην τιμή των 25 ευρώ/4,24 κιλά, σε στεγανή πλαστική συσκευασία με γάρο (καθαρό βάρος 4,24 κιλά – 5,90 ευρώ/κιλό) και γιαούρτι πρόβειο παραδοσιακό στην τιμή των 1,20 ευρώ/500 γρ. από τον Παραπόταμο Λαρίσης, τυροκομείο Αβραμούλη Δημητρίου.

– Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ποικιλίας κορωνέικης (σοδειάς 2017-18) από το Ασήμι Ηρακλείου Κρήτης στην τιμή των 18 ευρώ/5λιτρο, σε μεταλλικό δοχείο των 5 λίτρων (3,6 ευρώ/λίτρο).

– Ανθόμελο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό, φετινής σοδειάς από το Μπέλες Σερρών.

– Πευκόμελο σε συσκευασία του ενός κιλού και τιμή 6 ευρώ/κιλό, φετινής σοδειάς από τη Θάσο.

– Αλεύρι από μαλακά σιτάρια (μαλακό για όλες τις χρήσεις) στην τιμή των 6 ευρώ/10κιλο (0,60 ευρώ/κιλό) και αλεύρι από σκληρά σιτάρια (σκληρό ελαφρώς κίτρινο) στην τιμή των 7 ευρώ/10κιλο (0,70 ευρώ/κιλό), φετινής σοδειάς από τους Μύλους Ζαμπόγα (Σοφάδες Καρδίτσας).

– Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλίας “Northern” με τιμή 5 ευρώ/2,8 κιλά (1,80 ευρώ/κιλό), φετινής σοδειάς από τον Αλμυρό Μαγνησίας.

– Φακές ψιλές ποικιλίας “Σάμου” με τιμή 3 ευρώ/2 κιλά (1,50 ευρώ/κιλό) και ρεβίθια μέτρια ποικιλίας “Θηβών” με τιμή 3,5 ευρώ/2 κιλά (1,75 ευρώ/κιλό), φετινής σοδειάς από τον Άγ. Κωνσταντίνο Φαρσάλων.

– Παραδοσιακά ζυμαρικά Α΄ ποιότητας από την Αμφίκλεια Φθιώτιδας, χυλοπίτες, κριθαράκι, τραχανάς γλυκός σιμιγδαλένιος στην τιμή των 2,50 ευρώ/κιλό.

-Χαρτικά από την ελληνική εταιρεία «Έψιλον Ελλάς» στην Πιερία.

Επισημαίνεται ότι οι παραγγελίες ολοκληρώθηκαν το περασμένο διήμερο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου