ΤΟΠΙΚΑ

Παρέλαβαν λογαριασμούς που έληξαν τέλος Αυγούστου

παρέλαβαν-λογαριασμούς-που-έληξαν-τέ-752551

Εντονες διαμαρτυρίες καταναλωτών για παραλαβή ληγμένων λογαριασμών της ΔΕΥΑΜΒ. Μάλιστα χθες το πρωί επικράτησε αναστάτωση στην ταμειακή υπηρεσία από διαμαρτυρόμενους πολίτες που παρέλαβαν τους λογαριασμούς τους με μεγάλη καθυστέρηση.

Σύμφωνα με καταγγελίες καταναλωτών, στην περιοχή στο Πεδίο του Αρεως, μόλις προχθές παρέλαβαν λογαριασμούς ύδρευσης οι οποίοι όμως έληξαν από τις 31 Αυγούστου!

Χθες, στα ταμεία επικράτησε αναστάτωση από διαμαρτυρόμενους δημότες που βρέθηκαν με ληξιπρόθεσμους λογαριασμούς στα χέρια.

Το πρόβλημα ξεκίνησε από το περασμένο φθινόπωρο, οπότε και μετά από καθυστερήσεις την εκτύπωση, εμφακέλωση και διανομή των λογαριασμών ανέλαβε ιδιώτης.

Από τους πρώτους μήνες παρατηρήθηκαν προβλήματα στην αποστολή των λογαριασμών, κυρίως για καταναλωτές τα στοιχεία των οποίων είναι ελλιπή.

Μέχρι και πρότινος που τη διανομή είχαν τα ΕΛ.ΤΑ. οι ταχυδρόμοι γνώριζαν πού να αφήσουν τους λογαριασμούς για να καταλήξουν στους παραλήπτες. Ο εργολάβος όμως δεν γνωρίζει.

Μάλιστα για ορισμένες περιπτώσεις ο εργολάβος αναγκάζεται να δίνει τη διανομή των λογαριασμών στα ΕΛ.ΤΑ. Ηδη δε, το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ έχει επιβάλλει πρόστιμο για καθυστέρηση παράδοσης λογαριασμών, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καταναλωτές παραλαμβάνουν λογαριασμούς που λήγουν αυθημερόν ή έχουν ήδη λήξει.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου