ΤΟΠΙΚΑ

Σχολικά είδη συγκέντρωσαν οι εργαζόμενοι στην ΑΓΕΤ

σχολικά-είδη-συγκέντρωσαν-οι-εργαζόμ-754133

Ολοκληρώθηκε η διανομή σχολικών ειδών από την Ενωση Προσωπικού Βιομηχανίας Τσιμέντων Βόλου.

Οπως επισημαίνεται από τη Διοίκηση της Ενωσης “Στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε για ακόμη μια φορά πιστεύοντας στο αίσθημα αλληλεγγύης που μας διακατέχει αυτή την περίοδο που τα κρούσματα εξαθλίωσης και ανέχειας είναι αυξημένα προσφέραμε σχολικά είδη σε μαθητές που πραγματικά τα είχαν ανάγκη”.

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα για συγκέντρωση σχολικών ειδών τόσο των εργαζομένων όσο και πολιτών ήταν συγκινητική, ώστε κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν μια μεγάλη ποσότητα που θα βοηθήσουν μαθητές που τα χρειάζονται.

Τα σχολικά είδη διανεμήθηκαν στα Δημοτικά σχολεία: 1ο Αγριάς – 2ο Άγριας- 1ο Ν. Ιωνίας- 2ο Ν. Ιωνίας- 30ο Βόλου- 20ο Βόλου και 4ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας.

Το αίσθημα ικανοποίησης των διευθυντών που τα παρέλαβαν για κάλυψη των αναγκών τους για την νέα σχολική χρονιά δίνει στην Ενωση τη δύναμη να συνεχίσει και το επόμενο διάστημα με ανάλογες δράσεις.
Επιπλέον η Διοίκηση της Ενωσης, ευχαριστεί για τη στήριξη αυτής της προσπάθειας όλους τους εργαζόμενους, του εργοστασίου τους ανώνυμους πολίτες, την Διεύθυνση του τοπικού εργοστασίου ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και τον Κωνσταντινίδη Φίλιππο της ΠΥΣΠΕ Μαγνησίας και πρόεδρο του Ν.Τ ΑΔΕΔΥ Μαγνησίας για την ουσιαστική τους βοήθεια.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου