ΤΟΠΙΚΑ

Ο πρώτος ομόφυλος γάμος στη Μαγνησία

ο-πρώτος-ομόφυλος-γάμος-στη-μαγνησία-754618

Την παραλία της Αφήσσου επέλεξαν για να ανταλλάξουν όρκους αγάπης δύο άνδρες, ο Κρις και ο Νέιθαν, οι οποίοι ταξίδεψαν από την μακρινή Αυστραλία, για να τελέσουν τους γάμους τους στο Πήλιο, παρουσία δεκάδων φίλων και συγγενών.

Οι εικόνες του πρώτου γάμου ομόφυλου ζευγαριού, που τελέστηκε πέρυσι τον Ιούνιο στη Μαγνησία, κάνουν τον γύρο των έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ. Το ρομαντικό σκηνικό του γάμου είχε αποχρώσεις του λευκού, του μπλε, του ροζ και του λιλά και τα φωτογραφικά στιγμιότυπα φέρουν τη σφραγίδα του KonstantinosArt.

Λεπτομέρειες της τελετής, αλλά και της γνωριμίας του Κρις και του Νέιθαν, καταγράφονται στο διαδικτυακό «Chic and stylish», που μίλησαν οι νεόνυμφοι, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, την αγάπη τους για το Πήλιο.

Ο Κρις και ο Νέιθαν γνωρίστηκαν στο Σίδνει της Αυστραλίας, από κοινούς γνωστούς και τέσσερα χρόνια αργότερα ο Νέιθαν έκανε πρόταση γάμου στον αγαπημένο του, στη διάρκεια διακοπών στην Ελλάδα. Ο Νέιθαν νοίκιασε ελικόπτερο, προκειμένου να κάνει πρόταση γάμου στον αγαπημένο του, πετώντας πάνω από την Ακρόπολη, ένα καλοκαιρινό σούρουπο.

Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα λίγες μέρες πριν από τον γάμο, μαζί με τους στενούς φίλους και τους συγγενείς που ήταν προσκεκλημένοι. Στην γαμήλια τελετή παραβρέθηκαν 120 άτομα, τα οποία ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο, ενώ όπως ανέφερε το ζευγάρι στο διαδικτυακό «Chic and stylish», η Ελλάδα βρίσκεται στην καρδιά τους.

«Ο Κρις γεννήθηκε στην Αυστραλία από Ελληνες γονείς και κάθε χρόνο επισκεπτόμαστε την Ελλάδα. Πριν από λίγα χρόνια, όταν κάναμε τον γύρο του Πηλίου, γνωρίσαμε την Αφησσο και τα μαγικά «6 keys» και έκτοτε επισκεπτόμασταν την περιοχή. Είναι μια μαγική περιοχή το Πήλιο και διαθέτει μοναδική ενέργεια. Είναι προφανής ο λόγος που επιλέξαμε την συγκεκριμένη περιοχή για την γαμήλια τελετή», ανέφερε το ζευγάρι. Όπως επεσήμαναν, παράλληλα, οι νεόνυμφοι, οι συγγενείς και οι φίλοι τους, λάτρεψαν τον Βόλο και το Πήλιο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου