ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αεροδιακομιδή στον Βόλο 21χρονου που έπεσε από μπαλκόνι

αεροδιακομιδή-στον-βόλο-21χρονου-που-έπ-755177

Με σοβαρά τραύματα διακομίσθηκε στον Βόλο 21χρονος Γερμανός τουρίστας μετά από ατύχημα στην Σκιάθο.

Ο νεαρός σήμερα τα ξημερώματα μετά από νυχτερινή έξοδο, κάτω από αδιευκρίνιστες ως τώρα συνθήκες, έπεσε από μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου του τουριστικού καταλύματος όπου διέμενε με τους γονείς του, από ύψος έξι μέτρων.

Στον τόπο του ατυχήματος παρήχθησαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες στον νεαρό και στη συνέχεια ο 21χρονος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου και κρίθηκε σκόπιμο ότι έχρηζε νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με μέριμνα του Θαλάμου Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας οργανώθηκε η αεροδιακομιδή στη Νέα Αγχίαλο με ελικόπτερο Augusta – Bell 205. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον παρέλαβε άμεσα από τη Νέα Αγχίαλο σήμερα γύρω στις 8.15 το πρωί και διακόμισε τον 21χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία και είναι σταθερή. Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 21χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα χέρια του, ενώ τραυματίστηκε και σε τρία σημεία στην σπονδυλική του στήλη.

Μόνο ως θαύμα θεωρείται το γεγονός ότι μπορεί και κουνάει τα πόδια του και μπορεί να μιλάει.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου που ανέλαβε την προανάκριση αποκλείστηκε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο τραυματισμός αποδόθηκε σε ατύχημα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου