ΤΟΠΙΚΑ

Τοποθετούνται φώτα στην παραλιακή του Αη – Γιάννη

τοποθετούνται-φώτα-στην-παραλιακή-το-755244

Τελευταία πινελιά σήμερα Δευτέρα στην παραλιακή του Αη – Γιάννη που είχε καταρρεύσει τον περασμένο Ιανουάριο, μετά από σφοδρή θαλασσοταραχή. Ο δρόμος είχε κοπεί στην κυριολεξία στα δύο και μαζί και η επικοινωνία του παραλιακού οικισμού από άκρη σε άκρη.

Μετά από μεγάλο αγώνα και έργο προϋπολογισμού 580.000 ευρώ, ο δρόμος αποκαταστάθηκε και δόθηκε προς χρήση στα μέσα περίπου Ιουλίου, με τον Δήμο να κερδίζει το στοίχημα του χρόνου για την ολοκλήρωση του έργου.

Ωστόσο ο δρόμος δόθηκε προς χρήση χωρίς φωτισμό. Δεν εγκαταστάθηκαν τρία συνολικά φωτιστικά σώματα στο τμήμα του δρόμου που είχε καταρρεύσει. «Είχαμε δώσει έγκαιρα παραγγελία, αλλά υπήρξε εμπλοκή και τελικώς τα φώτα ήρθαν 10 Αυγούστου. Δεν ήταν δυνατό μέσα στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου να κλείσουμε τον δρόμο ούτε για μία ώρα. Ετσι θα κάνουμε τις εργασίες αυτή την περίοδο», αναφέρει ο κ. Κοντογιώργος.

Σημειώνεται ότι για τις ανάγκες εγκατάστασης του δημοτικού φωτισμού ο παραλιακός δρόμος του Αη – Γιάννη θα παραμείνει κλειστός αύριο Δευτέρα από τις 8 έως τις 10:30 το πρωί. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται μέσω της περιφερειακής οδού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου