ΤΟΠΙΚΑ

Εξαφάνιση -μυστήριο 60χρονου από τη Νέα Δημητριάδα

εξαφάνιση-μυστήριο-60χρονου-από-τη-νέα-758410

Δραματική έκκληση απευθύνει η οικογένεια 60χρονου που εξαφανίστηκε προχθές Δευτέρα από την Νέα Δημητριάδα στον Βόλο, σε όποιον τον έχει δει ή γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την Αστυνομία.

Η αγωνία των οικείων του 60χρονου Γιώργου Γιαβή, συνταξιούχου, έχει χτυπήσει “κόκκινο”, καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και δεν είχε λόγο – όπως αναφέρουν στο taxydromos.gr– για να εξαφανιστεί. Μάλιστα αυτές τις ημέρες είχε ξεκινήσει και την ανακαίνιση του σπιτιού, όπου διαμένει με την σύζυγό του στη Νέα Δημητριάδα και βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με συνεργεία για να προχωρήσουν οι εργασίες.

Οι συνθήκες της εξαφάνισής του αποτελούν για τους οικείους του ένα μυστήριο, ενώ οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του γίνονται τόσο από τους ίδιους, όσο και από την Αστυνομία, όπου έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης.

Ο 60χρονος Γιώργος Γιαβής, σύμφωνα με την οικογένειά του, έφυγε περίπου στις 10 το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι του με το αυτοκίνητό του με προορισμό πολυκατάστημα ηλεκτρικών ειδών στην οδό Ιάσονος στον Βόλο με σκοπό να πληρώσει έναν λογαριασμό και να επιστρέψει για να συνεννοηθεί με τα συνεργεία. Εκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν.

Στο κατάστημα δεν πήγε ποτέ, όπως διαπίστωσε η οικογένεια. Το κινητό του καλούσε μέχρι κάποια στιγμή και μετά έκλεισε, πιθανά λόγω πτώσης της μπαταρίας.

Παρά τις έρευνες που γίνονται ούτε κάποιο ίχνος του 60χρονου άνδρα έχει εντοπιστεί, αλλά ούτε και το αυτοκίνητό του, ενώ από την Αστυνομία διαπιστώθηκε ότι δεν έχει περάσει τα σύνορα.

Το τελευταίο στίγμα του κινητού του εξέπεμψε από την ευρύτερη περιοχή του Βόλου.

Η οικογένεια του Γιώργου Γιαβή απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει την Αστυνομία, επικοινωνώντας με την Αμεση Δράση στο “100”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου