ΤΟΠΙΚΑ

Με drones, πεζοπόρο τμήμα και σκάφος, οι έρευνες για τον 87χρονο

με-drones-πεζοπόρο-τμήμα-και-σκάφος-οι-έρευ-759936

Ακαρπες απέβησαν και χθες, για τρίτη ημέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του 87χρονου πρώην εργαζόμενου της ΑΓΕΤ που έφυγε την περασμένη Πέμπτη, σε ανύποπτη χρονική στιγμή, από το σπίτι του στη Νέα Δημητριάδα και έκτοτε παραμένει αγνοούμενος.

Χθες μάλιστα οι έρευνες διεξήχθησαν και στη θάλασσα, αλλά και από αέρα με drones. Συγκεκριμένα, σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η οποία συμμετείχε από την πρώτη στιγμή στις προσπάθειες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου, με τέσσερα άτομα πλήρωμα και με τρεις δύτες προχώρησε σε έρευνες δια θαλάσσης. Ταυτόχρονα, με έξι άτομα πεζοπόρο σάρωσαν την παράκτια πλευρά από τον ΝΟΒ έως την ΑΓΕΤ και τα αρχαία λατομεία, παρουσία των συγγενών του αγνοούμενου. Δυστυχώς, όμως, και πάλι χωρίς αποτέλεσμα.

Οι έρευνες θα συνεχιστούν και σήμερα, ενώ θα επεκταθούν στην Αργαλαστή, όπου ο αγνοούμενος διατηρεί κατοικία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ίσως βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 87χρονος είναι αναστήματος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά, μαύρα μάτια και μουστάκι. Οταν εξαφανίστηκε φορούσε κοντομάνικο μπλε μπλουζάκι με γκρι ρίγες, παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας, αλλά και των εθελοντών, αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης, ήταν άμεση και αστραπιαία.

Το περιστατικό ελήφθη ως πολύ σοβαρό από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας από την πρώτη στιγμή, καθώς είχε συμπληρωθεί 24ωρο από τη στιγμή της εξαφάνισης.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας παρακαλεί όποιος γνωρίζει το παραμικρό να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου