ΤΟΠΙΚΑ

Κανένα σημείο ζωής από τον 87χρονο αγνοούμενο

κανένα-σημείο-ζωής-από-τον-87χρονο-αγνοο-760588

Εως και χθες το απόγευμα οι έρευνες συνεχίζονταν χωρίς αποτέλεσμα

Χωρίς αποτέλεσμα συνεχίζονταν και μέχρι χθες το απόγευμα οι έρευνες για τον 87χρονο πρώην εργαζόμενο της ΑΓΕΤ που έφυγε την περασμένη Πέμπτη σε ανύποπτη χρονική στιγμή από το σπίτι του στη Νέα Δημητριάδα και δεν ξαναγύρισε πίσω.

Οι έρευνες από το σύνολο των αστυνομικών δυνάμεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αλλά και από εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης διεξάγονταν και χθες για δεύτερη ημέρα χωρίς σταματημό, όμως οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κανένα σημείο ζωής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γιος του ηλικιωμένου προέβη χθες σε ενέργειες, προκειμένου να εκδοθεί Silver Alert. Ο ηλικιωμένος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και ίσως βρίσκεται σε κίνδυνο.

Ο 87χρονος είναι αναστήματος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει γκρίζα μαλλιά, μαύρα μάτια και μουστάκι. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε κοντομάνικο μπλε μπλουζάκι με γκρι ρίγες, παντελόνι και μαύρα παπούτσια.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας αλλά και των εθελοντών αμέσως μετά τη δήλωση εξαφάνισης ήταν άμεση και αστραπιαία. Από προχθές ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν έρευνες σε όλες τις πιθανές διαδρομές που μπορεί ο ηλικιωμένος να ακολούθησε, ο οποίος συνήθιζε να μην απομακρύνεται από το σπίτι του.Το περιστατικό ελήφθη ως πολύ σοβαρό από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας από την πρώτη στιγμή καθώς είχε συμπληρωθεί 24ωρο από τη στιγμή της εξαφάνισης.

Στην πρώτη γραμμή των ερευνών βρίσκονται και οι εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης που ειδοποιήθηκαν από την οικογένεια του αγνοούμενου.

Οι εθελοντές συμμετέχουν στις έρευνες της Αστυνομίας με πλήρη εξοπλισμό πρώτων βοηθειών και ορεινής διάσωσης με αυτοκίνητο και με μηχανές.

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας παρακαλεί όποιος γνωρίζει το παραμικρό να απευθυνθεί στην Αστυνομία.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου