ΤΟΠΙΚΑ

Συγκέντρωση σχολικών ειδών από το Σωματείο Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ

συγκέντρωση-σχολικών-ειδών-από-το-σωμ-766163

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στην ΑΓΕΤ αποφάσισε, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, να συγκεντρωθούν σχολικά είδη για παιδιά οικογενειών, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Οπως ειδικότερα αναφέρεται σε ανακοίνωση του Σωματείου, “Σε λίγες ημέρες θα ζητηθεί από τους μαθητές των σχολείων και από τις οικογένειές τους, να καλύψουν ένα πλήθος δαπανηρών προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Για κάποιες οικογένειες αυτή η εποχή είναι εποχή χαράς και ανανέωσης, για αρκετές άλλες όμως είναι περίοδος άγχους και αγωνίας για το πώς θα καταφέρουν να καλύψουν αξιοπρεπώς τις ανάγκες των παιδιών τους”.

Η πρωτοβουλία αφορά συγκέντρωση καινούργιων ειδών όπως σχολική τσάντα – τετράδια – στυλό – μολύβια – γόμες – ξύστρες μπλοκ ιχνογραφίας – χρώματα – κασετίνα – τσαντάκι φαγητού – σετ Γεωμετρίας που είναι χρήσιμα για κάθε παιδί.

“Πιστεύοντας στο αίσθημα αλληλεγγύης καλούμε όλους τους συνάδελφους και φίλους μας να συμμετάσχουμε με θέρμη και σε αυτή την προσπάθεια”, σημειώνεται χαρακτηριστικά.
Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνει στο χώρο του σωματείου. Τηλ. επικοινωνίας 24210-98304.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου