ΤΟΠΙΚΑ

Βολιώτης στην σπείρα των «fake» υπάλληλων της ΔΕΗ που έκλεβαν ηλικιωμένους

βολιώτης-στην-σπείρα-των-fake-υπάλληλω-774469

Ενας 34χρονος Βολιώτης, η φωτογραφία και τα στοιχεία του οποίου δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, εμφανίζεται ως μέλος της συμμορίας που είχε βάλει στόχο ηλικιωμένους. Εμφανίζονταν ως δήθεν υπάλληλοι της ΔΕΗ, έμπαιναν στα σπίτια των ανυποψίαστων ηλικιωμένων και τους έκλεβαν χρήματα και τιμαλφή. Η εγκληματική οργάνωση αποτελούνταν από τέσσερα συνολικά μέλη, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των οποίων δόθηκαν στη δημοσιότητα με εντολή της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τους Αλκο Γεώργιο του Ιωάννη και της Αρετής γεννηθέντα το 1984 στην Αττική, Ζαφειρόπουλο Αναστάσιο του Αθανασίου και της Δήμητρας γεννηθέντα το 1984 στον Βόλο, Καμπέρη Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας γεννηθέντα το 1991 στη Λάρισα και Μελέτη Ιωάννη του Αργυρίου και της Αθανασίας γεννηθέντα το 1992 επίσης στη Λάρισα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1) ( επ) ΑΛΚΟ (ον) Γεώργιο του Ιωάννη και της Αρετής, γεν. 1984 στην Αττική

2) (επ) ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ (ον) Αναστάσιο του Αθανασίου και της Δήμητρας, γεν 1984 στο Βόλο

3) (επ) ΚΑΜΠΕΡΗ (ον) Παναγιώτη του Κωνσταντίνου και της Ευγενίας, γεν. 1991 στη Λάρισα

4) (επ) ΜΕΛΕΤΗ (ον) Ιωάννη του Αργυρίου και της Αθανασίας, γεν. 1992 στη Λάρισα

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι (6) μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής αυτών και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388320, 2310-388324 και 2310-388328. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Υπενθυμίζεται πως οι δράστες συγκρότησαν εγκληματική ομάδα και προσποιούμενοι υπαλλήλους της ΔΕΗ εισέρχονταν στις οικίες των ηλικιωμένων και αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και τιμαλφή
Η δράση τους εντοπίζεται στις περιοχές κέντρου πόλεως Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου