ΤΟΠΙΚΑ

«Μεθυσμένο» ΙΧ παρέσυρε τέσσερις ταυτόχρονα!

μεθυσμένο-ιχ-παρέσυρε-τέσσερις-ταυ-774802

Τον Χάρο με τα μάτια της είδε οικογένεια αλλοδαπών που πιθανότατα έκανε τις διακοπές της στον Βόλο. Τα μεσάνυκτα του Δεκαπενταύγουστου κι ενώ επιχειρούσε να διασχίσει την Αργοναυτών κάθετα στο ύψος της διάβασης απέναντι από τη νησίδα όπου στήνεται το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης διαγώνια του Δημαρχείου, παρασύρθηκε από «μεθυσμένο» ΙΧΕ που οδηγούσε 48χρονη. Το αυτοκίνητο χτύπησε και τους τέσσερις πεζούς, ανάμεσά τους κι ένα παιδάκι ταυτόχρονα!

Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στις 11:45 το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου. Η οικογένεια των αλλοδαπών που συνοδευόταν από φιλικά της πρόσωπα, τρία άτομα ηλικίας 41, 37, 33 και ένα παιδάκι 11 ετών, προφανώς διασκέδαζε σε κατάστημα της παραλίας. Επέστρεφαν από διασκέδαση όταν έγινε το απρόοπτο. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονη τους παρέσυρε όλους μαζί.

Επιτόπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη διακομιδή των τεσσάρων τραυματιών στο Νοσοκομείο Βόλου. Οι δύο εξακολουθούν να νοσηλεύονται.

Η οδηγός του οχήματος υποβλήθηκε σε αλκοτέστ από λιμενικούς για να διαπιστωθεί ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου συνεχίζεται η προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα. Δεν έχει διευκρινιστεί αν οι τέσσερις κινούνταν επί της διάβασης, πώς η οδηγός δεν τους είδε και τους παρέσυρε με τη μία. Αναζητούνται επίσης αυτόπτες μάρτυρες, καθώς τόσο λόγω της αργίας όσο και του προχωρημένου της ώρας, αλλά και του σημείου που βρίσκεται μερικά μέτρα μακριά από την τελευταία καφετέρια επί της Αργοναυτών προς το Τελωνείο, κανείς δεν φαίνεται να είδε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν.

Σε βάρος της 48χρονης σχηματίστηκε δικογραφία. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη και ορίστηκε ρητή δικάσιμος.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου