ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ικανοποίηση στον Δήμο Σκοπέλου για τη χρηματοδότηση έργων ύδρευσης

ικανοποίηση-στον-δήμο-σκοπέλου-για-τη-776959

Την ικανοποίησή του για την ένταξη των δύο έργων ύδρευσης σε χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα εξέφρασε χθες ο δήμαρχος Σκοπέλου Χρ. Βασιλούδης.

Πρόκειται για τα έργα «Αντικατάσταση δικτύου αμιαντοσωλήνων οικισμού Νέου Κλήματος», προϋπολογισμού 1.215.000 ευρώ και «Δίκτυα αποχέτευσης ακαθάρτων και εγκαταστάσεις επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Δ.Κ. Γλώσσας Σκοπέλου», προϋπολογισμού 4.245.500 ευρώ, που θα δημοπρατηθούν σύντομα.

«Θέλουμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας, γιατί δυο σημαντικά έργα που σχετίζονται με τις υποδομές ύδρευσης – αποχέτευσης και το υγιές μέλλον των κατοίκων της περιοχής μπαίνουν σε ρότα υλοποίησης» τόνισε ο κ. Βασιλούδης.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο, μετά την υπογραφή από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Σκουρλέτη της χρηματοδότησης των δύο έργων, πολύ σύντομα θα έχουν δημοπρατηθεί και θα έχει ξεκινήσει η υλοποίησή τους.

«Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε πως θέλουμε να δημιουργήσουμε σύγχρονες υποδομές για τους κατοίκους του νησιού. Και αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από συστηματικές παρεμβάσεις και ενέργειες έχοντας και τη συνεργασία της κεντρικής διοίκησης. Συγχρόνως με τα δυο νέα έργα βελτιώνεται το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων ενώ στηρίζεται η τοπική ανάπτυξη που τόσο έχουμε ανάγκη. Εύχομαι η εν λόγω χρηματοδότηση να λειτουργήσει ως αφετηρία μιας νέας αναπτυξιακής πορείας του Δήμου Σκοπέλου στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της σύγχρονης κοινωνίας με απώτερο στόχο την ευημερία και παροχή των βέλτιστων συνθηκών διαβίωσης στους δημότες» καταλήγει στη δήλωσή του ο κ. Βασιλούδης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου