ΤΟΠΙΚΑ

Στο κυνήγι των 7,5 εκατ. ευρώ οι Βολιώτες

στο-κυνήγι-των-75-εκατ-ευρώ-οι-βολιώτες-778413

Σπεύδουν κατά δεκάδες στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ στον Βόλο και τη Μαγνησία και δοκιμάζουν την τύχη τους. Το Τζόκερ θα μοιράσει αύριο Πέμπτη κέρδη ύψους 7,5 εκατομμυρίων ευρώ μετά από δώδεκα συνεχόμενα τζακ ποτ και προκύπτει συνεχής ροή στα πρακτορεία με παίκτες όλων των ηλικιών.

Ο γραμματέας του Σωματείου Επαγγελματιών Πρακτόρων Παιχνιδιών Πρόγνωσης ΟΠΑΠ Μαγνησίας Παναγιώτης Παρασκευόπουλος είπε ότι «βλέπουμε καινούργιο κόσμο στα πρακτορεία μας». Νέοι άνθρωποι, αλλά και ηλικιωμένοι και πολλές γυναίκες περνούν το κατώφλι των καταστημάτων και δοκιμάζουν την τύχη τους.

Μάλιστα, η κίνηση που καταγράφεται αναμένεται να αυξηθεί και περαιτέρω αύριο που η αγορά είναι ανοιχτή πρωί – απόγευμα καθώς πολύς κόσμος έχει εκδράμει σε παραθαλάσσια τουριστικά θέρετρα του Νομού και γι’ αυτό βρίσκεται εκτός Βόλου.

Οι Βολιώτες παίζουν το τυχερό παιχνίδι ρίχνοντας τυχερά δελτία με μικρά ποσά της τάξεως των δύο – τριών ευρώ. Οι ηλικιωμένοι λένε ότι «θέλουν να κλείσουν κάποιες «τρύπες» και να βοηθήσουν παράλληλα τα παιδιά τους. Η οικονομική κρίση έχει οδηγεί στο οικονομικό περιθώριο πολλά άτομα από τη νέα γενιά».

Αντίστοιχα, οι νέοι παίζουν το τυχερό παιχνίδι για λόγους ψυχαγωγίας. «Εχουν συνειδητοποιήσει ότι μεγαλώνουν σε μία στερημένη κοινωνία και ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Θέλουν απλώς να έχουν ένα παράθυρο στην τύχη», σημειώνει ο ίδιος.

Η κίνηση στα πρακτορεία είναι αυξημένη κατά περίπου 10% σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα κατά το οποίο η κίνηση δεν ήταν ικανοποιητική.

«Ο Βόλος είναι κάτω σε όλα τα τυχερά παιχνίδια σε σχέση με την προ κρίσης εποχή. Είναι μία πόλη που έχει δεχτεί ισχυρό αντίκτυπο από την οικονομική δυσμένεια. Ακολουθούμε λοιπόν κι εμείς την πορεία που έχει όλη η αγορά και δεχόμαστε τις συνέπειες της κρίσης για άλλη μία χρονιά», είπε ο ίδιος.

Επισημαίνεται, ότι η τελευταία κλήρωση του Τζόκερ έγινε την περασμένη Κυριακή. Τότε δεν βρέθηκε τυχερός στην πρώτη κατηγορία που είχε κέρδη ύψους 6,6 εκατομμυρίων ευρώ. Είχαν βρεθεί τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία, συνολικά έξι, που κέρδισαν ποτά της των 25. 455 ευρώ.Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της Κυριακής ήταν οι 9, 13, 21, 22, 37 και Τζόκερ ο αριθμός 1.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου