ΤΟΠΙΚΑ

Αδράνεια του Υπουργείου για τα κτιριακά προβλήματα του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς

αδράνεια-του-υπουργείου-για-τα-κτιρια-784907

Ερώτηση κατέθεσε ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος προς τον Υπουργό Υγείας, ζητώντας, για μια ακόμη φορά, να ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες εργασίες επισκευής του κτιρίου που στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Ζαγοράς.

Όπως επισημαίνει στην ερώτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας, «Για τις εκτεταμένες βλάβες των κτιριακών εγκαταστάσεων που στεγάζονται τα ιατρεία του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς έχω καταθέσει, από τον περασμένο Ιανουάριο, την υπ’ αριθμ. 3081/31-1-2018 ερώτηση προς τον αρμόδιο υπουργό, χωρίς όμως να έχει ληφθεί ουσιαστική μέριμνα, μέχρι σήμερα. Οι κτιριακές υποδομές του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς εξακολουθούν να χρήζουν άμεσης επισκευής.

Ήδη διανύουμε τους μήνες του καλοκαιριού, οι οποίοι είναι οι καταλληλότεροι για οικοδομικές εργασίες. Δυστυχώς, όμως, αφήνουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη και αυτή η περίοδος, με τα προβλήματα να συσσωρεύονται και να διογκώνονται. Η παλαιότητα του κτιρίου και η συχνότητα των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες έχουν σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω επιβάρυνση των ήδη βεβαρημένων κτιριακών υποδομών του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς» καταλήγει η ερώτηση του βουλευτή Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου