ΤΟΠΙΚΑ

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά δίπλα σε αποθήκες με καύσιμα στις Μηλιές

αυτοκίνητο-πήρε-φωτιά-δίπλα-σε-αποθήκ-796027

Λαχτάρησαν χθες το μεσημέρι κάτοικοι των Μηλεών, όταν ΙΧ αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει και ακινητοποιήθηκε δίπλα από αποθήκη του Δήμου όπου φυλάσσονται καύσιμα.

Η ώρα ήταν 3 μετά το μεσημέρι, όταν ένα ζευγάρι που επέβαινε στο ΙΧ με κατεύθυνση τη Βυζίτσα, είδε καπνούς να βγαίνουν από το αυτοκίνητο, τη στιγμή που μόλις έφτανε στην πλατεία των Μηλεών.

Πρώτη η σύζυγος του οδηγού αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά. Οι καπνοί είχαν ζώσει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Η γυναίκα σε κατάσταση πανικού άρχισε να φωνάζει και να εκλιπαρεί τον σύζυγό της να κάνει στην άκρη. Το αυτοκίνητο είχε μετατραπεί «σε καιόμενη δάδα».

Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα ενώ στο χωριό σήμανε συναγερμός. Κάτοικοι και επισκέπτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία, άρπαξαν τα λάστιχα που ήταν πρόχειρα στις αυλές και έσπευσαν να βοηθήσουν. Μαζί τους και ο αξιωματικός υπηρεσίας από το ΑΤ Βορείου Πηλίου. Με τους πυροσβεστήρες και τα λάστιχα ανέλαβαν την κατάσβεση της φωτιάς, μέχρι να φτάσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία που είχε εν τω μεταξύ ειδοποιηθεί.

Οι κάτοικοι ανησύχησαν περισσότερο για το γεγονός, ότι το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε δίπλα σε χώρο, όπου ο Δήμος αποθηκεύει καύσιμα και έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά πριν επεκταθεί σ’ όλο το αυτοκίνητο και στο χώρο όπου ακινητοποιήθηκε καθώς υπήρχε άμεσος κίνδυνος ανάφλεξης.

Ευτυχώς όλα κύλησαν ομαλά και κανείς από τους δύο επιβάτες δεν έπαθε τίποτα. Ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου