ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζουν οι Ναοί της Αγίας Μαρίνας

πανηγυρίζουν-οι-ναοί-της-αγίας-μαρίνα-797007

Την μνήμη της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Μαρίνης τιμά η Εκκλησία αύριο, Τρίτη 17/7. Στην τοπική Εκκλησία πανηγυρίζουν οι εξής Ιεροί Ναοί:

Αγίας Μαρίνης Κισσού

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Ιγνατίου Αναγνωστόπουλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Σεβαστιανού Ζερβού, Αρχιερατικού Επιτρόπου Κισσού, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Αφήσου

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Βόλου (Παρεκκλήσιο Αγίας Παρασκευής)

Την παραμονή της γιορτής, στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίας Μαρίνης Ν. Παγασών

Την παραμονή της γιορτής, στις 7.30μ.μ., θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμανδρίτη Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα μιλήσει.

Αγίας Μαρίνης Πορταριάς

Την παραμονή της γιορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, μετ’ αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Αγίας Μαρίνης Αμαλιαπόλεως

Ανήμερα της γιορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου