ΤΟΠΙΚΑ

Ενημερωτικές συναντήσεις για το Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου στον Βόλο

ενημερωτικές-συναντήσεις-για-το-ανοι-797978

Με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των εμπόρων και των επιχειρήσεων στο πρόγραμμα «Ανοικτά Εμπορικά Κέντρα», που εξετάζεται να υλοποιηθεί στον Βόλο στην περιοχή Π. Μελά – Ξενοφώντος και Δημητριάδος – Γ. Καρτάλη, η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας επισκέπτεται εμπορικά καταστήματα και ενημερώνει για τις δύο ενημερωτικές συναντήσεις που πρόκειται να γίνουν.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου Αποστόλης Οντόπουλος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σοφία Βλαχοπούλου επισκέφθηκαν ήδη 100 επιχειρήσεις στον κεντρικό ιστό της πόλης. Και σήμερα θα συνεχίσουν τη διανομή προσκλήσεων για τις συναντήσεις.

Συγκεκριμένα οι ενημερωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν μεθαύριο Δευτέρα 16 Ιουλίου και την Τετάρτη 18 Ιουλίου στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (Δημητριάδος 176) και ώρα 18:30.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Βόλου ευελπιστεί οι εμπορικές επιχειρήσεις να δείξουν μέγιστο ενδιαφέρον συμμετέχοντας σε αυτό, ώστε να υλοποιηθεί το πρόγραμμα στην εμπορική περιοχή από τις οδούς Π. Μελά – Ξενοφώντος και Δημητριάδος – Γ. Καρτάλη (Γαλλίας). Τα εμπορικά καταστήματα που εδρεύουν σε αυτή την οικοδομική έκταση έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν στο εκσυγχρονιστικό πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου», το οποίο είναι ένα έργο αναβάθμισης και εξωραϊσμού της περιοχής.

Είναι ίσως η σημαντικότερη πρόσκληση που βγάζει το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία» , η οποία στοχεύει στην αναβάθμιση της λειτουργικότητας και αισθητικής της περιοχής και την οργάνωση της οικονομικής δραστηριότητας με υιοθέτηση και χρήση έξυπνων εφαρμογών. Μέσα από την ανακατασκευή μιας εμπορικής περιοχής στην πόλη μας προωθείται η πολιτισμική, πολιτιστική και τουριστική της εμβέλεια.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου στο τηλέφωνο (2421025479) ή να επισκεφθούν την εξής ιστοσελίδα http://www.antagonistikotita.gr/epanek/news.asp?id=515.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου