ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση του Δήμου Βόλου σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝ.ΑΛ. για το επεισόδιο στο Δημοτικό Συμβούλιο

απάντηση-του-δήμου-βόλου-σε-συριζα-και-799596

Απαντώντας ο Δήμος Βόλου σε ανακοινώσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΙΝ.ΑΛ. για το επεισόδιο στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου αναφέρει τα εξής:

“Είναι θλιβερό, τουλάχιστον για το παρελθόν που εκπροσωπεί, μια παράταξη σαν το ΚΙΝ. ΑΛ να άγεται και να φέρεται από ξεπεσμένους πολιτικάντηδες και «μούμιες» της αυτοδιοίκησης και να εκδίδει ανακοινώσεις, που απλώς αποπνέουν μούχλα και δείχνουν το πιο αποκρουστικό πρόσωπο της χρεοκοπημένης αντίληψης που οι συγκεκριμένοι/ες εκπροσωπούν.

Μια προσωπική λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον πιο ανίκανο και άχρηστο αντιδήμαρχο που γνώρισε αυτή η πόλη, Λαμπρινίδη και τον αντιδήμαρχο Ενοτήτων, κ. Δημ. Λιβογιάννη, που προκλήθηκε από την προκλητική και υβριστική συμπεριφορά του πρώτου, επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί ως δήθεν κακοποίηση και τραμπουκισμός, με την επιστράτευση των τετριμμένων, κοινότυπων εκφράσεων περί ντροπής, δημοκρατικού τόξου και λοιπών γελοιοτήτων, που ευθέως και απόλυτα χαρακτηρίζουν όλους αυτούς και αυτές που τις χρησιμοποιούν.

Για την «οικονόμο» της σκοτινής δημαρχίας και τις αθλιότητες που εξεστόμισε κατά του Δημήτρη Καντόλα, ας μην αναφερθούμε καλύτερα. Οι «κατινιές» με τα υπονοούμενα για δήθεν παρακάλια για να… σωθεί (από ένα Δικαστήριο που τον αθώωσε ομόφωνα!) και άλλα τέτοια είναι ανάξια κάθε σχολιασμού και απλώς εκφράζουμε την απογοήτευσή μας που η συγκεκριμένη είναι καθηγήτρια και διαπαιδαγωγεί παιδιά. Εδώ ναι, η λέξη ντροπή ταιριάζει απόλυτα.

Εν κατακλείδι δεν δεχόμαστε μαθήματα Δημοκρατίας και συμπεριφοράς από κανένα. Αν στο νέο κόμμα θέλουν να εκπροσωπήσουν το μέλλον, ας απαλλαγούν από τα βαρίδια του πιο φαύλου παρελθόντος, όπως οι σύμβουλοι που τους εκπροσωπούν στο Δήμο Βόλου, και τότε είμαστε πρόσφοροι σε ένα δημόσιο διάλογο. Με βάση τα έργα και την προσφορά ενός εκάστου σε αυτήν την πόλη. Που οι πολίτες δεν έχουν ξεχάσει και βάσει αυτών θα μας κρίνουν και πάλι όλους

ΥΓ. Σε ό,τι αφορά τους δυστυχισμένους συμβούλους του ΣΥΡΙΖΑ, αναμφίβολα αποτελεί ανέκδοτο η απλή αναφορά τους έστω σε Δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες. Κυρίως μετά το φιάσκο με τον «Κλεισθένη» και τις τροπολογίες της ντροπής. Και με την παρουσία του ανεκδιήγητου Γαργάλα ανάμεσά τους”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου