ΤΟΠΙΚΑ

Κατανάλωσαν αλκοόλ και οδήγησαν

κατανάλωσαν-αλκοόλ-και-οδήγησαν-799816

Νέες συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος. Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου συνέλαβαν χθες στις 2.25 τα ξημερώματα στον Βόλο έναν 45χρονο ημεδαπό.

Ο 45χρονος κατελήφθη να οδηγεί αυτοκίνητο και να έχει καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ που αντιστοιχεί στο αίμα σε 1,70 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα με όριο τα 0,50 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Σύλληψη για μέθη έγινε και στη Σκιάθο. Εκεί 28χρονος υπήκοος Ηνωμένου Βασιλείου βρέθηκε να οδηγεί αυτοκίνητο έχοντας καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ που αντιστοιχεί σε 1,35 χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα.

Στο μεταξύ, σε σειρά ελέγχων για την αποτροπή οδήγησης χωρίς δίπλωμα προέβησαν χθες η Τροχαία Βόλου και άλλες Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου συνέλαβαν έξι άτομα για την εν λόγω παράβαση του ΚΟΚ.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο υπηκόους Αλβανίας ηλικίας 21 και 23 ετών στον Βόλο και τέσσερις ημεδαπούς, μία γυναίκα 46 ετών και τρεις άνδρες ηλικίας 21, 22 και 21 ετών στη Νέα Ιωνία καθώς οδηγούσαν είτε δίκυκλα είτε αυτοκίνητα χωρίς να έχουν άδεια.

Για οδήγηση χωρίς δίπλωμα συνελήφθη χθες από το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου και ένας 26χρονος ημεδαπός στη Χλόη.

Το αστυνομικό δελτίο κατέγραψε ακόμη μία σύλληψη στο Βόρειο Πήλιο για διοικητική απέλαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου