ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» στα 42 του χρόνια ο Γιώργος Σύρμος

εφυγε-στα-42-του-χρόνια-ο-γιώργος-σύρμ-801435

Εφυγε πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία, μόλις 42 χρόνων ο Γιώργος Σύρμος, ψυκτικός στο επάγγελμα και μέλος της αθλητικής οικογένειας του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Γιώργος Σύρμος απεβίωσε σήμερα το μεσημέρι μετά από άνιση μάχη του έδωσε με ασθένεια.

Ηταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία του Βόλου και το άγγελμα του πρόωρου θανάτου του σκόρπισε θλίψη και βύθισε στο πένθος την ομάδα, τους παράγοντες και τους φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου.

Ο άτυχος 42χρονος ήταν ένας από τα ιδρυτικά μέλη των Austrian Boys του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι με ανακοίνωσή τους τον αποχαιρετούν, αναφέροντας: “Ο αγαπητός όλων μας Σίρμος πριν λίγα λεπτά έφυγε από κοντά μας. Μια ακόμη θέση στο πέταλο θα είναι άδεια. Γιώργο θα είσαι πάντα στις καρδιές μας και στις μνήμες μας, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ τις εκδρομές που έχουμε κάνει από εκεί ψηλά. Να μας προσέχεις…SIRMOS RIP”.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη, στις 11.00 το πρωί, από τον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Συλλυπητήρια ανακοίνωση του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει:

“Το Δ/κο Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΥΡΜΟΥ , ιδρυτικού μέλους των AYSTRIAN BOYS και αγνού οπαδού του ιστορικού μας Συλλόγου .

Το Δ/κο συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 θα είναι παρών στην εξόδιο ακολουθία, αύριο Τετάρτη και ώρα 11.00 στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, για το τελευταίο αποχαιρετισμό στο φίλο μας και συνοδοιπόρο στα όνειρα μας, για τον Ολυμπιακό του Βόλου μας, Γιώργο .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου