ΤΟΠΙΚΑ

Ασφυκτικός ο θάνατος του 61χρονου ιερέα που βρέθηκε απαγχονισμένος

ασφυκτικός-ο-θάνατος-του-61χρονου-ιερέα-801514

Σε ασφυκτικό θάνατο που προκλήθηκε από βρόχο αποδόθηκε ο θάνατος του 61χρονου ιερέα, που βρέθηκε το Σάββατο στις 11.30 το πρωί κρεμασμένος από μία ελιά σε χωράφι σε περιοχή μεταξύ της Νέας Αγχιάλου – Μικροβηβών.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε χθες νεκροψία – νεκροτομή όπως είχε διατάξει να γίνει το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Το αποτέλεσμα της νεκροψίας επισυνάφθηκε στη δικογραφία του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού για τα ακριβή αίτια θανάτου του ιερέα.

Όπως είναι γνωστό, η Αστυνομία απέδωσε τον θάνατο του ιερέα σε αυτοκτονία, αποκλείοντας το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Στο μεταξύ, η αυτοκτονία του ιερέα συνεχίζει να σοκάρει τόσο τον τόπο διαμονής του 61χρονου ιερωμένου, όσο και το χωριό όπου λειτουργούσε, ενώ η οικογένεια του ιερωμένου τυλίχτηκε στο πένθος ενώ ετοιμαζόταν για αρραβώνες.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία είχε εντοπίσει νεκρό τον άτυχο ιερωμένο. Κανένας δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να τον βοηθήσει. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον ιερέα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου διαπιστώθηκε και τυπικά ο θάνατός του.

Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει τον απρόσμενο χαμό. Ο ιερωμένος ήταν ένας άγιος άνθρωπος. «Να θυμάστε: Σας έχω όλους μέσα στην καρδιά μου», είχε πει στον Εσπερινό την Παρασκευή.

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 61χρονος είχε φροντίσει και να εξομολογηθεί.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου