ΤΟΠΙΚΑ

Eχασε μάνα και αδερφή σ’ ένα μήνα και δεν άντεξε

eχασε-μάνα-και-αδερφή-σ-ένα-μήνα-και-δε-802644

Θλίψη για την απώλεια της 53χρονης Βολιώτισσας Ελένης Ρουμπή

Απέραντη θλίψη σκόρπισε χθες στον Βόλο το άγγελμα θανάτου μίας 53χρονης Βολιώτισσας. Πρόκειται για την Ελένη Ρουμπή κάτοικο Αγίων Αναργύρων. Η άτυχη γυναίκα έχασε την άνιση μάχη με την επάρατη νόσο και «έσβησε» στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου στις 12 το μεσημέρι.

Πριν από ενάμιση χρόνο είχε δεχτεί ένα πολύ δυνατό πλήγμα στη ζωή της. Έχασε μέσα σε ένα μήνα δύο πολύ αγαπημένα της πρόσωπα. Θρήνησε για τη μητέρα της και μετά για την αδερφή της. Ο διπλός χαμός της όπως ήταν φυσικό και επόμενο της κόστισε πολύ.

Τα προβλήματα με την υγεία της ξεκίνησαν πριν από οχτώ μήνες. Έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της επιδεινωνόταν ραγδαία. Τις τελευταίες μέρες νοσηλεύονταν στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει σήμερα πως μία οικογένεια έχασε τόσο γρήγορα τόσα πολλά μέλη της. Συγγενείς και φίλοι δεν είχαν λόγια να συλλυπηθούν χθες την οικογένειά της. Η κηδεία της 53χρονης έγινε σήμερα Κυρια κή 8 Ιουλίου 2018 στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου