ΤΟΠΙΚΑ

Τελευταίο αντίο στον 47χρονο Βολιώτη καθηγητή μουσικής

τελευταίο-αντίο-στον-47χρονο-βολιώτη-κα-805183

Απέραντη θλίψη για την απώλεια 47χρονου Βολιώτη καθηγητή μουσικής. Πρόκειται για τον Γεώργιο Λαρυγγάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή εντελώς άδικα και πολύ πρόωρα.

Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι πέφτοντας από σκάλα, ενώ προσπαθούσε να κάνει εργασίες στο σπίτι του στη Σκόπελο, απ’ όπου καταγόταν.

Από τότε και συγκεκριμένα από τις 6 Μαΐου για τον ίδιο και την οικογένειά του ξεκίνησε ένας ανείπωτος Γολγοθάς.

Ο 47χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Εχασε όμως πολύτιμο χρόνο, μέχρι να μεταφερθεί στον Βόλο.

Μετά το χειρουργείο δεν επανερχόταν. Βρισκόταν σε καταστολή και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η οικογένειά του ήταν πάντοτε δίπλα του σε κάθε δύσκολη στιγμή. Ο 47χρονος έμεινε στη Μονάδα επί ένα μήνα κα πριν περίπου δεκαπέντε μέρες μεταφέρθηκε σε νευροχειρουργική κλινική.

Πριν από μερικές μέρες η υγεία του είχε αρχίσει να παρουσιάζει βελτίωση. Χαμογελούσε, όταν ενημερωνόταν για τα παιδιά του και την οικογένειά του.

Δυστυχώς, όμως, η βελτίωση στην υγεία του αποδείχτηκε ότι ήταν πρόσκαιρη και ο 47χρονος άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ. Η οικογένειά του τυλίχθηκε σε βαρύ πένθος.

Ο Γεώργιος Λαρυγγάκης ήταν παντρεμένος με την Θεοδότη Αντωνίου, καθηγήτρια μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Βόλου. Από τον γάμο του είχε αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, οι οποίες είναι σήμερα 16 και 4 ετών αντίστοιχα.

Είχε σπουδάσει μουσική και είχε κάνει μετεκπαιδεύσεις στην Αμερική. Ήταν ο ιδρυτής της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Νέας Αγχιάλου την οποία διηύθυνε ως μαέστρος επί δώδεκα χρόνια.

Επίσης, εργάστηκε επί πέντε χρόνια ως μαέστρος της Φιλαρμονικής του πρώην Δήμου Νέας Ιωνίας.

Παράλληλα εργαζόταν σε Γυμνάσια και Λύκεια του Νομού ως αναπληρωτής καθηγητής, ενώ ήταν βασικός στέλεχος της Μουσικής Σχολής Τραγουδάρα και έκανε και ο ίδιος εξαίρετες μουσικές συνθέσεις.

Ήταν γιος του Βασίλη Λαρυγγάκη συνταξιούχου δασκάλου, ο οποίος έχει διατελέσει νομαρχιακός σύμβουλος και προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας.

Η κηδεία του 47χρονου τελέστηκε σήμερα Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018, το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου