ΤΟΠΙΚΑ

Παραδόθηκε από τον Ιππόκαμπο νοσοκομειακό κρεβάτι σε πολίτη με αναπηρία

παραδόθηκε-από-τον-ιππόκαμπο-νοσοκομ-805510

Το Σάββατο 30 Ιουνίου το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”, ανταποκρινόμενο στην έκκληση του Δ.Σ. του Σ.Σ.Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, για την εύρεση ενός νοσοκομειακού κρεβατιού, για ένα 60ο πολίτη με αναπηρία, παρέδωσε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι στην οικογένειά του, κατόπιν σχετικής συνεννόησης και με τον π. Θεόδωρο Μπατάκα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στην έκκληση του Σ.Σ.Κ. “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ”, πρόκειται για έναν πολίτη που βρίσκεται σε δεινή κατάσταση.

Η οικογένειά του δεν μπορεί να ανταποκριθεί πια στις μεγάλες απαιτήσεις της δύσκολης καθημερινότητας.

Η έλλειψη οικονομικών μέσων, η ανάγκη καθημερινής παρουσίας νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων (προς ανακούφιση του ασθενούς), οι υπέρογκοι λογαριασμοί της ΔΕΗ και άλλων ΔΕΚΟ, η διακοπή του ρεύματος κ.α. έχουν φέρει την οικογένεια σε απελπισία και απόγνωση.

Ήδη, ο «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ» και το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου, κάνουν συντονισμένες προσπάθειες για να αντιμετωπιστούν ΑΜΕΣΑ κάποια έντονα προβλήματα (τρόφιμα, διακανονισμοί χρεών, εύρεση ειδικής κλίνης, πληρωμή κάποιων χρεών κ.α.).

Το Δ.Σ. του “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΥ”, ευχαριστεί και δημόσια τον κ. Αχιλλέα Τζαλάκα και την εταιρεία υγείοMed-Προϊόντα και Υπηρεσίες Υγείας, ο οποίος παραχώρησε δωρεάν στον “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟ” το νοσοκομειακό κρεβάτι, αποδεικνύοντας για ακόμη φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της εταιρείας υγείοMed.

Επίσης εύχεται ολόψυχα το πνεύμα συνεργασίας και προσφοράς να διατηρείται και να αυξάνεται στους δύσκολους καιρούς, που η ελάχιστη βοήθεια αποτελεί ανακούφιση και δίνει ελπίδα στους συμπολίτες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου