ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά «πρόδωσε» 63χρονο πυροσβέστη

η-καρδιά-πρόδωσε-63χρονο-πυροσβέστη-805540

Σε ηλικία 63 ετών έφυγε προχθές από τη ζωή ο Γεώργιος Τσουράκης, συνταξιούχος πυροσβέστης.

Ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία το βράδυ. Είχε παρακολουθήσει το Μουντιάλ και στη συνέχεια ξάπλωσε για να κοιμηθεί στο κρεβάτι όταν ξαφνικά η σύζυγός του αντιλήφθηκε ότι δυσκολευόταν να ανασάνει.

Οι γιατροί του ΕΚΑΒ, που ειδοποιήθηκαν και κατέφθασαν στο σπίτι άμεσα, κατέβαλαν φιλότιμες προσπάθειες να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς αποδείχτηκαν μάταιες.

Ο 63χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου όμως και εκεί παρά τις έντονες προσπάθειες των γιατρών δεν επανερχόταν στη ζωή.

Συγγενείς και φίλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν χθες στο ξαφνικό χαμό.

Ο άτυχος άνδρας δεν είχε κανένα πρόβλημα με την υγεία του. Είχε υποβληθεί σε εξετάσεις πριν από περίπου ένα χρόνο και η καρδιά του δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο 63χρονος ήταν παντρεμένος και από τον γάμο του είχε αποκτήσει έναν γιο. Καταγόταν από τη Λαμία αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια πριν από τη συνταξιοδότησή του υπηρετούσε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Η κηδεία του τελέστηκε την Τρίτη από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσε να συλλυπηθεί την οικογένειά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου