ΤΟΠΙΚΑ

Ενοχή του Βολιώτη επιχειρηματία πρότεινε ο Εισαγγελέας

ενοχή-του-βολιώτη-επιχειρηματία-πρότ-807240

Tην ενοχή του Βολιώτη επιχειρηματία, πρώην συντρόφου της γνωστής ηθοποιού Άβας Γαλανοπούλου πρότεινε χθες ο εισαγγελέας της έδρας του Λάρισα. Η ηθοποιός έχει καταγγείλει πως την εξαπάτησε ο πρώην σύντροφός της με αποτέλεσμα να χάσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό. Ο εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του επιχειρηματία για τις κατηγορίες της απάτης και της υπεξαγωγής εγγράφων, καθώς όπως είπε ποτέ δεν έχει παραδώσει στην Άβα Γαλανοπούλου τα έγγραφα της εταιρείας που είχαν από κοινού.

Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μεθαύριο Δευτέρα, 2 Ιουλίου. Η γνωστή ηθοποιός ήταν και χθες παρούσα στη Λάρισα, εμφανώς σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση από την προηγούμενη φορά, ευχαρίστησε ευγενικά τους δημοσιογράφους αλλά δεν έκανε κάποια δήλωση.

Η δίκη ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου. Τότε η ηθοποιός σε κακή ψυχολογική κατάσταση εμφανίστηκε στη Λάρισα, συνοδευόμενη από τον γνωστό ηθοποιό Σπύρο Παπαδόπουλο, ένα βήμα πριν από τη κατάρρευση.

Τότε on camera είχε δηλώσει: «Πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη και στη Θεία δίκη πιστεύω πολύ, αλλιώς δεν έχω άλλο λόγο να ζω. Πιστεύω στο δίκαιο γι’ αυτό ακολούθησα αυτό το δρόμο. Δεν ήταν το όνειρο της ζωής μου να καταλήξω έτσι, αλλά δεν είχα άλλη επιλογή. Το χρωστάω και στον εαυτό μου, στην οικογένειά μου και σε όλους όσους έχω διαλύσει… όλους αυτούς και τους φίλους μου που μου στέκονται τόσο πολύ, αλλά κυρίως τους γονείς μου τους διέλυσα.. Θέλω να πιστεύω ότι το δίκιο θα επικρατήσει…» είχε πει μεταξύ άλλων η κ. Γαλανοπούλου.

Η Άβα Γαλανοπούλου έχει καταγγείλει πως ο Βολιώτης επιχειρηματίας με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, καταχράστηκε το ποσό του 1.240.000 ευρώ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου