ΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή της πρώτης πτήσης της Easy Jet στην Ν. Αγχίαλο [photos]

υποδοχή-της-πρώτης-πτήσης-της-easy-jet-στην-ν-808462

Η παρθενική πτήση της αεροπορικής εταιρείας easy jet στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου έγινε χθες το βράδυ.

Από χθες ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Λονδίνο -Νέα Αγχίαλος, και προσδοκία όλων των φορέων και επαγγελματιών που εμπλέκονται με τον τουρισμό είναι ότι θα συμβάλλουν στην τουριστική και οικονομική τόνωση της περιοχής.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Ν. Αγχιάλου χθες στις 9 το βράδυ και μετέφερε από το Λονδίνο 175 επιβάτες.

Από τον Δήμο Βόλου στήθηκε μία μικρή εκδήλωση υποδοχής των πρώτων επιβατών που έφτασαν στην Νέα Αγχίαλο με πτήση της Easy Jet και μοιράστηκαν τοπικά προϊόντα και τουριστικά έντυπα σε όλους.

Να σημειωθεί πως, από την Easy Jet συνολικά θα γίνουν 20 πτήσεις έως το Σάββατο 1η Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο. Θα εκτελούνται 2 πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο του Gatwick προς τον Βόλο και το αντίστροφο με αεροσκάφη μεσαίου μεγέθους των 188 θέσεων.

Οι ώρες αναχώρησης κάθε Τετάρτη θα είναι στις 21:35 και άφιξη στο Λονδίνο 23:05, και κάθε Σάββατο αναχώρηση στις 12:00 και άφιξη στις 13:20. Οι πτήσεις επιστροφής από το Λονδίνο προς τον Βόλο θα είναι κάθε Τετάρτη στις 15:20 και άφιξη στη Ν. Αγχίαλο στις 20:50, και κάθε Σάββατο αναχώρηση στις 06:00 και άφιξη στις 11:20.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου