ΤΟΠΙΚΑ

Αποχωρεί το κύμα κακοκαιρίας

αποχωρεί-το-κύμα-κακοκαιρίας-808542

Αποχωρεί σταδιακά από το σκηνικό του Ιουνίου το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας με την κωδική ονομασία «Νεφέλη» που προκάλεσε πολύ μεγάλα προβλήματα στην περιοχή της Μαγνησίας, στην εκπνοή του πρώτου καλοκαιρινού μήνα.

Οι καιρικές συνθήκες στη Μαγνησία επανέρχονται σταδιακά στα συνήθη καλοκαιρινά δεδομένα, ενώ σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», αναμένεται αίθριος καιρός το Σαββατοκύριακο μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που προηγήθηκαν.

Στο μεταξύ, σήμερα Πέμπτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς, και στον Βόλο από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι ενδείξεις είναι θετικές, εξάλλου, και για τις επόμενες μέρες, με τον καιρό να διατηρείται αίθριος αύριο Παρασκευή. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακή άνοδο και θα κυμανθεί μεταξύ 29 και 31 βαθμών Κελσίου.

Μεθαύριο Σάββατο 30 Ιουνίου, εξάλλου, ο καιρός θα διατηρηθεί αίθριος στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, και η θερμοκρασία, που θα σημειώσει νέα άνοδο, θα κυμανθεί μεταξύ 30 και 33 βαθμών Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου