ΤΟΠΙΚΑ

Πρόσκληση ενδιαφέροντος για επιδοτούμενες θέσεις εργασίας

πρόσκληση-ενδιαφέροντος-για-επιδοτο-810242

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Προγραμμάτων, σε συνεργασία με το κρατικό πανεπιστήμιο των Η.Π.Α. «Rutgers University» – NewJersey, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος πραγματοποίησε στον Βόλο, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα πρόγραμμα κατάρτισης στον εναλλακτικό τουρισμό.

Το πρόγραμμα αυτό, που εντάσσεται στο γενικότερο πρόγραμμα «Επανεκκίνηση των νέων» παρακολούθησαν 100 συνολικά εκπαιδευόμενοι νέοι, άνεργοι, πτυχιούχοι διαφόρων ειδικοτήτων που εκπαιδεύτηκαν σε διάφορες μορφές του εναλλακτικού τουρισμού για 2 ακαδημαϊκά εξάμηνα των 12 εβδομάδων έκαστο, δηλαδή 272 διδακτικές ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, παρέχεται η δυνατότητα πληρωμένης δίμηνης πρακτικής άσκησης επιλεγμένων εκπαιδευόμενων με τις καλύτερες επιδόσεις σε επιχειρήσεις ή φορείς δημόσιους ή ιδιωτικούς, που είτε ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, είτε επιθυμούν να το κάνουν στο άμεσο μέλλον.

Η απασχόλησή τους θα είναι πλήρως επιδοτούμενη από το πρόγραμμα.
Θα είναι μια ευκαιρία για τους εκπαιδευόμενους να μπορέσουν να εφαρμόσουν στην πράξη τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της κατάρτισής τους μέσα σε ένα αληθινό εργασιακό περιβάλλον, ενώ παράλληλα θα προσφέρουν την εργασία τους στον τομέα που οι επιχειρήσεις ή φορείς κρίνουν κατάλληλο.

Οι επιχειρήσεις ή φορείς θα πρέπει να δείξουν το ενδιαφέρον τους έως τις 30 Ιουνίου 2018, προς την υπεύθυνη συντονίστρια της δράσης αυτής κ. Μαρία Σουμελίδου ([email protected], +30 698 5956069), η οποία και θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας προκειμένου να σας παράσχει τις απαραίτητες διευκρινήσεις σχετικά με την πρακτική του εκπαιδευόμενου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου