ΤΟΠΙΚΑ

Αλληλεγγύη από το ΚΚΕ Μαγνησίας στους πρόσφυγες

αλληλεγγύη-από-το-κκε-μαγνησίας-στους-810488

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων, αντιπροσωπεία της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ Μαγνησίας με επικεφαλής το Περιφερειακό Σύμβουλο Θεσσαλίας Γιώργο Λούμα και το Δημοτικό Σύμβουλο Βόλου Απόστολο Νάνο επισκέφτηκε το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων «ΜΟΖΑ».

Τα μέλη του Κόμματος εξέφρασαν την αμέριστη αλληλεγγύη του ΚΚΕ. Κάλεσαν τους πρόσφυγες να οργανώσουν τον αγώνα τους μέσα από τα εργατικά συνδικάτα και τις άλλες μαζικές οργανώσεις, μαζί με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα που ζουν και εργάζονται στην Ελλάδα.

Οι πρόσφυγες-θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου παραμένουν εγκλωβισμένοι στη χώρα μας ύστερα από τις συμφωνίες της κυβέρνησης ΣΥΙΖΑ- ΑΝΕΛ με την ΕΕ, επισημαίνει η Τομεακή Επιτροπή Βόλου του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή Βόλου του ΚΚΕ επιρρίπτει ακόμη ευθύνης στην κυβέρνησης για την παραχώρηση της φιλοξενίας και της προστασίας των προσφύγων ουσιαστικά σε ιδιώτες.

Τονίζοντας ότι το επόμενο διάστημα θα είναι πάρα πολλοί οι πρόσφυγες που θα βρίσκονται στη χώρα μας και θα ζητούν άσυλο, η Τομεακή Επιτροπή καλεί τους εργαζόμενους στην περιοχή μας να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους πρόσφυγες και να αγωνιστούν και για τα ιδιαίτερα προβλήματά τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου