ΤΟΠΙΚΑ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού στη Μαγνησία

αλλάζει-το-σκηνικό-του-καιρού-στη-μαγν-811313

Πανομοιότυπο με το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αναμένεται να είναι το σκηνικό του καιρού σήμερα και αύριο στη Μαγνησία, που θα παρουσιάσει επιδείνωση, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχοπτώσεις που θα διαδεχθούν την προσωρινή «νηνεμία» των προηγούμενων ημερών.

Στο μεταξύ, έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ εκδόθηκε χθες από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, στο οποίο γίνεται λόγος για «ισχυρές βροχές και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους, από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου καθώς και τις πρωινές ώρες της Κυριακής».

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Μετεωρολογικού Σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης» εξάλλου, σήμερα Σάββατο αναμένονται αραιές συννεφιές τοπικά αυξημένες και πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές στη Μαγνησία. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου στη Μαγνησία, και στον Βόλο από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Κυριακή ο καιρός στη Μαγνησία θα είναι αίθριος με τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου, και στον Βόλο μεταξύ 22 και 30 βαθμών Κελσίου.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι άστατος με παροδικές βροχές στη Μαγνησία, οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι έως ισχυροί και η θερμοκρασία που θα σημειώσει πτώση θα κυμανθεί από 26 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου