ΤΟΠΙΚΑ

Ξεκινά η κατασκευή του τρίτου κυκλικού κόμβου στον Βόλο

ξεκινά-η-κατασκευή-του-τρίτου-κυκλικο-811653

Οι εργασίες κατασκευής του τρίτου, κατά σειρά, κυκλικού κόμβου στον Βόλο ξεκινούν την προσεχή Τετάρτη.

Ο τρίτος κυκλικός κόμβος θα κατασκευαστείστην διασταύρωση της Παπαδιαμάντη με την Λαμπράκη, στο ύψος του Τελωνείου και η ολοκλήρωσή του αναμένεται να γίνει στα τέλη Αυγούστου.

Οπως είναι γνωστό, προηγήθηκε η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην είσοδο του Βόλου στην οδό Λαρίσης με Διμηνίου και στα ΚΤΕΛ, μπροστά από το Κέντρο Τουριστικής Πληροφόρησης του Δήμου Βόλου.

Με αφορμή των έναρξη των εργασιών στον νέο κόμβο, ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος ζήτησε την κατανόηση των πολιτών για τα κυκλοφοριακά προβλήματα θα προκληθούν επισημαίνοντας συγκεκριμένα: “Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο για την ταλαιπωρία που θα υποστεί μέσα στο καλοκαίρι, αλλά είναι ένα έργο πνοής και πρέπει όλοι μαζί να συμβάλλουμε για να αλλάξει η εικόνα της πόλης. Σε μια πόλη σύγχρονη και ευρωπαϊκή επιβάλλεται να γίνονται πράγματα που έπρεπε να έχουν γίνει πριν δεκαετίες. Και η παρούσα δημοτική αρχή καθημερινά παλεύει για να υλοποιήσει και να δημιουργήσει για την πόλη και τα παιδιά μας κάτι καλύτερο.

Τα έργα ξεκινάνε την Τετάρτη, ζητώ την κατανόηση των πολιτών, θα υπάρξει κάποια ταλαιπωρία, κυκλοφοριακό χάος θα το ονομάσω εγώ γιατί πραγματικά είναι ένα σημείο πολύ κομβικό με πολύ κίνηση. Να δείξουν κατανόηση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέλος Αυγούστου θα παραδοθεί και αυτός ο κόμβος παρά τα μεγάλα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και τα έχουν δημιουργήσει αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες με τις ενστάσεις, τις προσφυγές και καθημερινά ό,τι πάει να κάνει η σημερινή δημοτική αρχή βρίσκει εμπόδιο αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι τόσα χρόνια δεν κάνανε τίποτα στην πόλη”.

Απαντώντας σε ερώτηση για πιθανές εμπλοκές με άλλα δίκτυα όπως η ΔΕΗ και άλλα, ο κ. Μπέος είπε χαρακτηριστικά:

«Όχι σε όλα αυτά υπάρχει μια συνεργασία, θα μεταφερθούν όλα, δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί, τα προβλήματα είναι αλλού. Είναι στις ενστάσεις και τις προσφυγές που κάνουν κάθε τρεις και λίγο αυτοί οι άνθρωποι. Μια ντροπή και τίποτα άλλο. Ντροπή για την πόλη, αυτοί οι άνθρωποι που θεωρούσαν ότι η πόλη είναι δικό τους σπίτι, δικό τους μαγαζί. Ο κόσμος τους έδωσε μια απάντηση και πολύ σύντομα θα τους δώσει άλλη μία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου