ΤΟΠΙΚΑ

Φιλανθρωπική πρωτοβουλία

φιλανθρωπική-πρωτοβουλία-812581

Φιλανθρωπικό «Dare social fashion show» για τη στήριξη των Ειδικών Σχολείων Αγριάς και «Κενταύρων» Ν. Ιωνίας Βόλου, διοργανώνεται από την «Πενθεσίλεια» τη Δευτέρα 25 Ιουνίου στις 21.00 στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα στον Βόλο. Τη βραδιά θα ντύσουν με τις εντυπωσιακές δημιουργίες τους επιχειρήσεις του Βόλου και της Λάρισας και ο σχεδιαστής Μόδας Γ. Λημναίος. Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το ποτό τους με μουσικά ακούσματα του γνωστού DJ Konstantinos Pilatos και special guest τη Miss Hellas Θεοδώρα Σούκια.

«Με την παρουσία σας ενισχύετε δυναμικά τον αγώνα της «Πενθεσίλειας», που υπηρετεί την ανάγκη της προσφοράς προς τους συνανθρώπους και το κοινωνικό σύνολο» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η τιμή εισόδου για το κοινό είναι 5 ευρώ. Εισιτήρια είναι διαθέσιμα στα καταστήματα: Τυπογραφείο Γεωργιάδη, Δημητριάδος με Γκλαβάνη, Προφαντής, Δημητριάδος 165, Κομμωτήριο «Georgette» Κασσαβέτη 86, κατάστημα κοσμημάτων RΑFFAEL Σπ. Σπυρίδη 3 -Nakos center.

Για άμεση επικοινωνία και εγγραφή νέων μελών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο: e-mail: [email protected], στο Facebook: ΠΕΝΘΕΣΙΛΕΙΑ ή στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6973497985.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου