Πρόσβαση στον επιβατικό χώρο του Λιμανιού διεκδικούν οι ιδιοκτήτες Ταξί

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-21, 14:45:22
Πρόσβαση στον επιβατικό χώρο του Λιμανιού διεκδικούν οι ιδιοκτήτες Ταξί

Δρόμους στήριξης και συνεργασίας με το Επιμελητήριο Μαγνησίας επιδιώκουν να ανοίξουν τα μέλη της Διοίκησης του Συνεταιρισμού «Volos-Taxi», Ευδόκιμος Πασχαλίδης και Αργύρης Μανουσάκης, που το πρωί της Πέμπτης 21 Ιουνίου συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του φορέα κ. Αριστοτέλη Μπασδάνη, αναζητώντας σύμμαχο στον καθημερινό πλέον αγώνα για την επιβίωση του κλάδου τους.

Κύριο θέμα συζήτησης οι τρόποι διαχείρισης της υποδοχής κρουαζιέρας τους θερινούς μήνες, με την ανάλογη προβολή των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και η άμεση πρόσβαση στους τουρίστες στον επιβατικό χώρο.

Όπως επεσήμανε ο κ. Μπασδάνης, «οι αυτοκινητιστές επειδή οι ίδιοι «κινούν» την αγορά έχουν την αμέριστη στήριξη του Επιμελητηρίου, που σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο να αναλάβουν πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση της προώθησης μίας άρτιας εικόνας στην κεντρική αγορά.

Η παρουσία τους στο λιμάνι, στην κεντρική αγορά, αλλά και η καλή εικόνα που επιχειρούν να δώσουν ως κλάδος είναι από τους βασικούς στόχους του Συνεταιρισμού, υπογράμμισε από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Πασχαλίδης.

Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους και δεσμεύτηκαν ότι θα βρίσκονται σε ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας για την πραγματοποίηση κοινών δράσεων που θα βοηθήσουν την τοπική αγορά.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
6
=