ΤΟΠΙΚΑ

Συνάντηση 53 χρόνια μετά…

συνάντηση-53-χρόνια-μετά-814786

Συναντήθηκαν 53 χρόνια μετά οι απόφοιτοι του 2ου Γυμνασίου Αρρένων Βόλου, το Σάββατο 9 Ιουνίου στον Βόλο. Ασπρομάλληδες οι περισσότεροι συμμαθητές, που μοιράστηκαν κάποτε την ίδια σχολική αίθουσα, ξαναβρέθηκαν με τις αναμνήσεις της ξέγνοιαστης εφηβικής τους ζωής.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι: Κώστας Αναγνώστου, Χρήστος Βασιλούδης, Χρήστος Βλαχάβας, Κώστας Βολιώτης, Γιώργος Ζεγγίνης, Νίκος Ιωάννου, Γραμμένος Κωστάκης, Τάσος Μούτης, Κυριάκος Μωραϊτίδης, Αντρέας Παπαδόπουλος, Νίκος Φολίνας και Αριστείδης Χασάπης.

Το μεσημέρι στην «Αύρα» του Αναύρου διαβάστηκε ο κατάλογος των συμμαθητών και «έπεσε «θάψιμο»», κατά την προσφιλή μαθητική έκφραση, στους αδικαιολόγητα απόντες, ενώ ανταλλάχτηκαν πληροφορίες για όλους. Ακολούθησε δείπνο στα «Σκαλάκια της Χαράς» στην Αλλη Μεριά, με θέα τον Βόλο, όπου δόθηκε η ευκαιρία στους συνδαιτυμόνες να θυμηθούν τα παλιά και να αναπολήσουν τη μαθητική τους ζωή.

Οι παλιοί συμμαθητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση, που προγραμματίζεται τον Ιούνιο του 2020. Αποχαιρετιστήριο πραγματοποιήθηκε την άλλη μέρα το πρωί στην καφετέρια «Κυψέλη», στην παραλία του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου