ΤΟΠΙΚΑ

«Θερμή» υποδοχή σε Πιτσιόρλα προγραμματίζει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών

θερμή-υποδοχή-σε-πιτσιόρλα-προγραμ-816197

Η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών, με ανακοίνωση της προαναγγέλλει «θερμή υποδοχή» στον υφυπουργό Οικονομίας Στ. Πιτσιόρλα, που είναι ο επίσημος προσκεκλημένος στην ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας το επόμενο Σάββατο 23 Ιουνίου.

Η Επιτροπή καλεί σε μαζική και ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας το Σάββατο 23 Ιουνίου, στις 7μμ στον κυκλικό κόμβο του ΚΤΕΛ, για να μεταβούν οι πολίτες στο συγκρότημα Τσαλαπάτα, όπου θα διεξαχθεί η ετήσια συνέλευση του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας με επίσημο ομιλητή τον κ. Στ. Πιτσιόρλα και μεγάλο χορηγό τον όμιλο εταιρειών ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ.

«Στο όνομα της «ανάπτυξης», δηλαδή της αύξησης της κερδοφορίας των μεγάλων εταιρειών και των βιομηχάνων, η κυβέρνηση θυσιάζει, μαζί με τα δικαιώματά μας, το περιβάλλον και την υγεία μας. Η αδειοδότηση της ΑΓΕΤ να καίει εκατοντάδες χιλιάδες τόνους σκουπιδιών και άλλων δήθεν «εναλλακτικών» καυσίμων θα έχει δραματικές επιπτώσεις στην υγεία όλων μας και ειδικά των παιδιών» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, με την Επιτροπή να επαναλαμβάνει το αίτημά της να σταματήσει η καύση RDF στην ΑΓΕΤ και σε όλες τις τσιμεντοβιομηχανίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου