Δήμος Βόλου: «Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια»

Τελευταία ενημέρωση: 2018-06-14, 11:37:56
Δήμος Βόλου: «Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια»

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με πρόσληψη συμβούλου πρώην βουλευτή:

«Συνεχίζεται ο βρόμικος, ανήθικος, πόλεμος κατά της Δημοτικής Αρχής  από συγκεκριμένο τοπικό Μέσο - κατ’ ευφημισμό -  Ενημέρωσης, με τη συνδρομή δημοτικών συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, με «καταγγελίες» και δημοσιεύματα που βρίθουν ψευδών και συκοφαντιών.

Τελευταίο, χρονικά, κρούσμα τα δημοσιεύματα στο site της γνωστής οικογένειας των φεσαδόρων του Δημοσίου, με τα ιδιότυπα συναλλακτικά ήθη με εργολάβους δημοσίων έργων και πολιτικούς, και οι «καταγγελίες» του επίσης γνωστού Ιάσονα Αποστολάκη, σύμφωνα με τις οποίες στον δήμο προσελήφθη ως «διμηνίτης» ο εξ απορρήτων σύμβουλος της κ. Ζέττας Μακρή.

Σε ό,τι μας αφορά περιοριζόμαστε στην πλήρη και κατηγορηματική διάψευση αυτής της αισχρής δήθεν καταγγελίας, που δεν έχει το παραμικρό ψήγμα αλήθειας. Δεν γνωρίζουμε την αντίδραση της πρώην υφυπουργού κ. Ζέττας Μακρή, που επίσης αποτελεί στόχο αυτής της αισχρής και κακοήθους επίθεσης.

Σε κάθε περίπτωση ας μην κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια, δηλαδή με την αντίληψη που έχουν σχηματίσει οι ίδιοι, είτε μετέχοντας άμεσα, είτε υπηρετώντας, το σάπιο σύστημα διαπλοκής που βύθισε τη χώρα και την πόλη μας στη φτώχια και την εξαθλίωση. Αυτά κάποτε συνέβαιναν. Όχι όμως με τη σημερινή Δημοτική Αρχή που στέκεται δίπλα στους πολίτες με σεβασμό, χωρίς το πελατειακό σύστημα και τη φαυλοκρατία του παρελθόντος πρόσφατου τε και απώτερου».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
2
=