ΤΟΠΙΚΑ

Αλλαγές στην Εισαγγελία Βόλου μετά από τις μεταθέσεις

αλλαγές-στην-εισαγγελία-βόλου-μετά-απ-817534

Αλλαγή φρουράς στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου. Η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωάννα Καντά, Διευθύνουσα της Εισαγγελίας Βόλου, μετατίθεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Κιλκίς όπως ανακοίνωσε χθες ο Αρειος Πάγος.

Η θέση της κ. Καντά δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη από ποιον εισαγγελέα θα καλυφθεί. Αυτή τη στιγμή με βαθμό Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου υπηρετεί στην Εισαγγελία Βόλου ο κ. Θωμάς Καρυοφύλλης, ο οποίος αναπλήρωσε τη θέση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών κ. Δημήτρη Σμυρνή, που μετατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ιωαννίνων στην αρχή του τρέχοντας δικαστικού έτους.

Παράλληλα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου αναμένεται να αναλάβει καθήκοντα και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Νικόλαος Κωνσταντίνου, ο οποίος τοποθετείται στον Βόλο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χανίων.

Θέμα χρόνου είναι και η μετακίνηση του αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου Αντώνη Κασάπη. Ο κ. Κασάπης, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αρειου Πάγου, μετατίθεται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Τη θέση του κ. Κασάπη αναμένεται να αναπληρώσει η αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Μαρία- Σοφία Βαΐτση που μετατίθεται στον Βόλο από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Μετακινήσεις και «ανανέωση» προσώπων αναμένονται και στο Πρωτοδικείο Βόλου. Η πρωτοδίκης Θωμαή Γιαννέκου μετατίθεται από το Πρωτοδικείο Βόλου στο Πρωτοδικείο Ευρυτανίας.

Παράλληλα, ο απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δικαστών Αριστείδης Λουλουδόπουλος τοποθετείται στο Πρωτοδικείο Βόλου σε θέση δικαστικού παρέδρου.

Στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ο Γ. Κοσμίδης

Στο μεταξύ, ο νεοπροαχθείς Βολιώτης Εισαγγελέας Εφετών Γεώργιος Κοσμίδης μετατίθεται από την Εισαγγελία Λάρισας στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Ο πρώην Εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου Αχιλλέας Ζήσης τοποθετείται από την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών στην Εισαγγελία Καλαμάτας.

Κ. Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου