ΤΟΠΙΚΑ

Επανεξελέγη ο Γιάννης Κόνσουλας στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Λάρισας

επανεξελέγη-ο-γιάννης-κόνσουλας-στο-σ-817623

Τρίτη συνεχής θητεία για τον Γιάννη Κόνσουλα στην θέση του προέδρου του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Κυριακή 10 Ιουνίου.

Κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. την 10η Ιουνίου, συγκεκριμένα, συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του έχει ως εξής: Πρόεδρος ο Συμβολαιογράφος Βόλου Ιωάννης Κόνσουλας, Αντιπρόεδρος ο Συμβολαιογράφος Λάρισας, Δημήτριος Παπαστεργίου, Γεν. Γραμματέας ο Συμβολαιογράφος Βόλου Σταμάτιος Δημητριάδης, Ταμίας η Συμβολαιογράφος Λάρισας Φανή Χελιδώνη-Ζέγκα και Μέλη οι: Συμβολαιογράφος Αλμυρού Στυλιανή Δράκου, Συμβολαιογράφος Λάρισας Χρήστος Τσιαμούρας και Συμβολαιογράφος Σερβίων Αναστάσιος Λαζαρίδης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκ νέου εκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου, Γιάννης Κόνσουλας, διατυπώνει ευχαριστίες στα μέλη του συλλόγου για την επανεκλογή του και στα μέλη του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου για τη διαρκή και επίμονη στήριξη και συνεργασία τους, ενώ συγχαίρει τα μέλη του νέου ΔΣ για την εκλογή τους.

Σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης, ο κ. Κόνσουλας τόνισε ότι: «Δυστυχώς, η συμβολαιογραφία δεν είναι πια ενωμένη και ως εκ τούτου δεν αρθρώνει κοινό λόγο. Η συμπόρευση είναι δύσκολη και έχουμε από καιρό με άλλους συναδέλφους διαχωρίσει τη θέση μας σε πολλά από τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου μας. Τόσο εγώ όσο και το ΔΣ του Συλλόγου μας θα συνεχίσουμε να διατυπώνουμε προτάσεις για το κοινό καλό και να υπερασπιζόμαστε και να προωθούμε με όλες τις δυνάμεις και ικανότητες τα δίκαια αιτήματά μας για τη διασφάλιση της ακεραιότητας και του σεβασμού για το λειτούργημα του Συμβολαιογράφου».

Παράλληλα, ο εκ νέου εκλεγείς πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι: «Θα συνεχίσω, όπως έπραξα μέχρι σήμερα, να εργάζομαι άοκνα και άδολα για το κοινό καλό, χωρίς υστεροβουλία και χωρίς μικροπολιτικές αντιλήψεις, με βάση τις δημοκρατικές αρχές και αξίες, με σεβασμό στους συναδέλφους και στις συλλογικές διαδικασίες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου