ΤΟΠΙΚΑ

Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου για το αυριανό παμβολιώτικο συλλαλητήριο

κάλεσμα-του-εργατικού-κέντρου-για-το-α-817754

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Βόλου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά στο αυριανό παμβολιώτικο πανεργατικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθείστις 7 μ.μ., στον Άγιο Νικόλαο, στον Βόλο.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση -κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου, “Η αυριανή κινητοποίηση αποτελεί συνέχιση της πάλης μας ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που με νέο μνημονιακό Νομοσχέδιο και με διαδικασίες εξπρές, φέρνει προς ψήφιση η Κυβέρνηση, επιχειρώντας να κλείσει τα «προαπαιτούμενα» μέτρα της, στο πλαίσιο της 4ης αξιολόγησης με τους δανειστές.

Τη μέτρα αυτά είναι εργατοκτόνα και λαοκτόνα και αποτελούν τον «πιλότο» της κυβερνητικής δημοσιονομικής στρατηγικής για τον επόμενο χρόνο (2019) και μέχρι και το 2022.

Στο αυριανό συλλαλητήριο, που συνδιοργανώνεται με την ΑΔΕΔΥ Ν. Μαγνησίας, καλούμε να παραβρεθούν και όλοι οι άλλοι Φορείς και κοινωνικές ομάδες, που θίγονται βάναυσα από το νέο μνημόνιο, δίνοντας έτσι συνέχεια στον ενωτικό αγώνα μας, που ξεκίνησε στις 30 Μαϊου (Πανεθνική Ημέρα Δράσης), από την «Κοινωνική Συμμαχία»”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου