ΤΟΠΙΚΑ

Συνεργασία φοιτητών και μαθητών στο πλαίσιο πολιτιστικού προγράμματος

συνεργασία-φοιτητών-και-μαθητών-στο-π-823299

Τριάντα νήπια των νηπιαγωγείων, 2ο Αισωνίας -Διμηνίου στο Σαμπάναγα και 10ο Νέας Ιωνίας Μελισσατίκων το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Μαΐου, πέρασαν την πόρτα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνοδευόμενα από τους γονείς και τις νηπιαγωγούς τους Ελευθερία Παπαϊωάννου και Ελένη Καραδήμου, όπου τους υποδέχτηκαν ο κ. Απόστολος Μαγουλιώτης, Πρόεδρος και καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης και οι 30 τεταρτοετείς φοιτητές του και τους ξενάγησαν στους εσωτερικούς χώρους του.

Στη συνέχεια φοιτητές και νήπια σε ζευγάρια, καθισμένοι κάτω για περισσότερο από μία ώρα επέλεξαν και αποτύπωσαν στο χαρτί με χρώματα, πινέλα και μολύβια σκηνές της πόλης και της φύσης που περιβάλλουν το Πανεπιστήμιο. Η δράση αυτή ήταν ο επίλογος του πολιτιστικού προγράμματος «Οι πίνακες ζωγραφικής μας λένε τα μυστικά τους» που υλοποιήθηκε τη φετινή σχολική χρονιά με τη συνεργασία των δύο νηπιαγωγείων.
Ο Πρόεδρος και καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση των νηπίων και των νηπιαγωγών τους για αυτή τη συνεργασία, κι έτσι δόθηκε η ευκαιρία στους λιλιπούτειους μαθητές να ζήσουν αυτή τη μοναδική εμπειρία παρέα με τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου