ΤΟΠΙΚΑ

Ταλαντούχοι Βολιώτες σάρωσαν τα βραβεία [photos]

ταλαντούχοι-βολιώτες-σάρωσαν-τα-βραβ-823325

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασαν για μια ακόμη φορά οι νεαροί μαθητές του Dance Studio της Νίκη Κρίτσλοου, οι οποίοι ανέβηκαν στο ψηλότερο βάθρο, συμμετέχοντας σε κορυφαίους αγώνες χορού.

Σημαντικές πρωτιές και διακρίσεις απέσπασαν ειδικότερα οι νεαροί μαθητές της Σχολής του Βόλου, που συμμετείχαν στον διαγωνισμό που τιτλοφορείται TDF (Thessaloniki Dance Festival) και πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, στο Παβίλλειον 12 του TIF Helexpo, με πολλές συμμετοχές.

Την 1η θέση στο σύγχρονο σόλο κατέλαβε, στην κατηγορία adults, η Ζωή Τσακνάκη, με χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή. Στη νικήτρια απονεμήθηκε ως βραβείο υποτροφία σε επαγγελματική ομάδα χορού στην Ιταλία, για μία εβδομάδα μέσα στο καλοκαίρι.

Ζωή Τσακνάκη (TDF)

Την 1η θέση στο μοντέρνο σόλο, στην κατηγορία adults, κατέλαβε η Ελενα Κρητικού, με χορογραφία της Nikki Critchlow.

Την 1η θέση στο σύγχρονο ντουέτο, στην κατηγορία adults, κατέκτησαν ο Αλέξανδρος Τσάρας και η Κωνσταντίνα Καραχάλιου, με χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή.

Έλενα Κριτικού (TDF)

Την 2η θέση στο σύγχρονο σόλο στην κατηγορία junior κατέλαβε η Σοφία Κιντάμ με χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή.

Την 2η θέση στο σύγχρονο σόλο, στην κατηγορία adults, κατέλαβε ο Αλέξανδρος Τσάρας, με χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή.

Την 3η θέση σύγχρονο σόλο στην κατηγορία youth κατέλαβε η Κωνσταντίνα Καραχάλιου, συμμετέχοντας με δική της χορογραφία.

Κωνσταντίνα Καραχάλιου (TDF)

Την 2η θέση στο σύγχρονο γκρουπ, στην κατηγορία junior, κατέλαβαν οι μαθητές της Σχολής, όπως και την 3η θέση για το σύγχρονο γκρουπ στην κατηγορία adults, με χορογραφίες της Κατερίνας Σαρρή.

Aλεξάνδρα Κυλεριώτη (Larisa Dance Open)

Στη Θεσσαλονίκη

Στον διαγωνισμό Battle Of The Year που πραγματοποιήθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη, την 3η θέση στο Break Dance γκρουπ στην κατηγορία junior, κατέκτησε η σχολή με χορογραφία του Αλέξανδρου Τσάρα.

Bboy Tzini με τον προπονητή του Αλέξανδρο Τσάρα (Trikala Dance Battles)

Στα Τρίκαλα

Στον διαγωνισμό Trikala Dance Battles που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων, την 1η θέση στην κατηγορία break 1v1 teens, κατέκτησε ο Πέτρος Βερτζίνης (Bboy Tzini).

Στη Λάρισα

Σημαντικές διακρίσεις και από τη συμμετοχή των μαθητών της Σχολής της Nikki Critchlow στον σημαντικό διαγωνισμό Larisa Dance Open, που πραγματοποιήθηκε στo γήπεδο μπάσκετ στο ΤΕΙ της Λάρισας.

*Την 1η θέση στο σύγχρονο σόλο στην κατηγορία juvenile κατέλαβε η Βάσω Παπαδοπούλου.

*Την 1η θέση στο σύγχρονο σόλο στην κατηγορία junior κατέκτησε η Μαρία Πιλάτου.

*Την 2η θέση στο σύγχρονο σόλο στην κατηγορία junior κατέλαβε η Σοφία Κιντά.

*Την 1η θέση στο σύγχρονο σόλο στην κατηγορία youth κατέλαβε η Αλεξάνδρα Κυλεριώτη.

*Την 1η θέση στο σύγχρονο σόλο στην κατηγορία adults κατέλαβε η Κωνσταντίνα Καραχάλιου.

*Την 3η θέση στο σύγχρονο σόλο στην κατηγορία adults κατέκτησε η Ελενα Κριτικού.

Μαρία Πιλάτου (Larisa Dance Open)

Η Σχολή κατέκτησε επίσης την 1η θέση στο σύγχρονο γκρουπ στην κατηγορία junior, με χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή, την 1η θέση στο σύγχρονο γκρουπ στην κατηγορία adults, με χορογραφία της Κατερίνας Σαρρή, την 2η θέση Hip Hop γκρουπ στην κατηγορία junior με χορογραφία από τους μαθητές της σχολής Κωνσταντίνα Καραχάλιου και Αλέξανδρο Τσάρα και της πρώην μαθήτριας της σχολής Άρτεμις Σταμούλη, και την 4η θέση για το Hip Hop γκρουπ στην κατηγορία adults, με χορογραφία που υπογράφει η Άρτεμις Σταμούλη.

Βάσω Παπαδοπούλου (Larisa Dance Open)

Με δήλωσή της στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, η Νίκη Κρίτσλοου εξέφρασε τα αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας που διακατέχουν την ίδια και τους συνεργάτες της για τις μεγάλες επιτυχίες των μαθητών της Σχολής, οι οποίοι διαθέτουν ταλέντο, αγάπη για τον χορό και αφοσίωση.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου