ΤΟΠΙΚΑ

Δ. Νταόπουλος: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για εκλογές»

δ-νταόπουλος-μπαίνουμε-στην-τελική-ε-824861

Σε ενωτικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαγνησίας, μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές.

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος κ. Δημοσθένης Β. Νταόπουλος στην τοποθέτησή του επεσήμανε τις αυξημένες ευθύνες του οργάνου, καθώς όπως τονίστηκε «μπαίνουμε στην τελική ευθεία για εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές». Ενωτικά τοποθετήθηκαν επίσης όλα τα μέλη και δεσμεύτηκαν να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, για την επίτευξη των στόχων της παράταξης στη Μαγνησία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΟΔΕ συγκροτήθηκε σε Σώμα και ανατέθηκαν αρμοδιότητες, σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Β. ΝΤΑΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΡΗΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ: ΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠ. ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤ. & ΔΗΜ. ΤΟΜΕΑ: ΜΠΡΟΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΥΠ. ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: ΘΛΙΒΕΡΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΥΠ. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ & ΕΠΙΣΤΗΜ. ΦΟΡΕΩΝ: ΠΑΠΑΔΙΑ ΜΑΡΙΑ

ΥΠ. ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΦΗ

ΥΠ. ΣΤΡΑΤ. ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΟΝΤΑΡΑΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜ.Τ.Ο.:

ΑΛΜΥΡΟΥ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΒΟΛΟΥ: ΒΑΪΤΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΖΑΓΟΡΑΣ / ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ: ΑΛΜΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ: ΔΕΣΥΛΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ: ΚΟΥΒΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΣΚΙΑΘΟΥ: ΦΕΓΓΕΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Ο πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία στα καθήκοντά τους και δήλωσε ότι θα σταθεί αρωγός και θεματοφύλακας της καλής συνεργασίας και της σύμπνοιας μεταξύ των μελών, ώστε η ΝΟΔΕ Μαγνησίας να προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία. «Η ιστορική παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί την εγγύηση της επαναφοράς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας στην κανονικότητα» επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Δ. Νταόπουλος.

Παρόντες στην πρώτη συνεδρίαση ήταν o βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βόλου κ. Χριστόφορος Ιγγλέσης και μέλη της ΟΝΝΕΔ Βόλου.

Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για άλλους τομείς δράσεις, με την προσθήκη στο οργανόγραμμα της ΝΟΔΕ και νέων στελεχών με γνώσεις και όρεξη για προσφορά σε συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου